Schaeffler Aréna: Névadó szponzorként segít a nagyvállalat

há • 2023. december 01., péntek •
Évi 100 ezer eurós támogatást ad a jövőben az egyik legnagyobb szombathelyi sport- és rendezvényhelyszín fenntartására a Schaeffler Savaria Kft., így mostantól a cég nevét viseli a létesítmény.
Schaeffler Aréna: Névadó szponzorként segít a nagyvállalat

A Schaeffler Aréna "névadóját" pénteken tartották, az erről szóló szerződést a sajtó jelenlétében írta alá Szigeti Tibor és dr. Nemény András. Az ügyvezető kiemelte: rengeteg segítséget kaptak a várostól, amióta a kft. Szombathelyen működik, ezzel a névadó szponzorációval szeretnének valamit visszaadni ebből. Úgy véli, a szerződés méltó mindkét félhez, a Schaeffler mint legnagyobb vasi munkáltató így viszonozza az eddigi támogatást.

Polgármesterként az első napja a Schaefflerhez vezetett 2019-ben dr. Nemény Andrásnak, ezt, és a későbbi gyümölcsöző kapcsolatot idézte fel a városvezető. Mint mondta, a cég munkáltatóként is példaként szolgál mások számára a városban - ez a társadalmi szerepvállalásuk egyik legfontosabb megnyilvánulási formája.

A Schaeffler Savaria Kft. évi 100 ezer eurós támogatást ad a következő öt évben a létesítmény fenntartására. Ezzel több száz sportiskolás gyermek, valamint sportolók és szurkolók méltó körülményeinek megteremtéséhez járul hozzá.

közösség

további frisss

lap tetejére