Saját államot alapít Uri Geller

mandiner.hu • 2022. december 29., csütörtök •
Állampolgárságot egy dollárért, bárki vásárolhat magának, amelyről az illető egy Uri Geller által aláírt okiratot is kap.
Saját államot alapít Uri Geller

Egy különleges helyen, a Skócia partjainál fekvő Bárány-szigeten alapított államot Uri Geller – írta meg a Blikkre hivatkozva a mandiner.hu.

A parafenomén még 13 évvel ezelőtt vásárolta meg a területet, amely elmondása szerint a világ legmisztikusabb helye, továbbá ez szolgált inspirációul A kincses sziget szerzőjének, Robert Louis Stevensonnak is. Ugyan a Bárány-szigeten nem lehet élni, de van zászlaja, saját focicsapata, hivatalos nyelve (a világ összes nyelve), és alkotmánya is, amely szerint barátságban áll minden más állammal. Állampolgárságot egy dollárért,

azaz kevesebb mint négyszáz forintért bárki vásárolhat magának, amelyről az illető egy Uri Geller által aláírt okiratot is kap.

„Ahogy az az alkotmányunkban is szerepel, a Bárány-szigeten szívesen látjuk a boszorkányokat és szívesen adunk menedéket a korábban boszorkányság miatt kivégzett emberek lelkének” – magyarázta.

Nyitókép: MTI/Honéczy Barnabás

közösség

további frisss

lap tetejére