Retró zene, tombola, jókedv: Báloztak a keleti városrészen élők

há • 2024. február 05., hétfő •
Nem kellett győzködni a keleti városrészen élő szombathelyieket, hogy szűkebb közösségükkel együtt szórakozzanak: a vártnál is nagyobb siker volt a hétvégi retró batyus bál a Nyitra utcai iskolában.
Retró zene, tombola, jókedv: Báloztak a keleti városrészen élők

Mintegy 50-60 ember jelezte előzetesen, hogy részt venne az először megszervezett bálon, de végül közel százan toppantak be a Keleti Városrészért Egyesület bázisául is szolgáló Nyitra utcai iskola tornatermébe szombaton - tudtuk meg Németh Krisztán egyesületi elnöktől, aki Németh Edina és László Norbert mellett a szervezést is magára vállalta.

- Ha történik valami, a környékbeliek az első szóra jönnek. Most is nagyon megörültek a lehetőségnek, sokaknak jött kapóra az egyesületünk által szervezett retró batyus bál, hogy szórakozzanak egy kicsit. Közel százan jöttünk össze az iskolában, ahol mindenki remekül érezte magát. Ahogy a harapnivalót, úgy a tombolafelajánlásokat is maguk a vendégek hozták, ezeket ki is sorsoltuk, de nemcsak emiatt, hanem a fantasztikus retró zene miatt is jó volt a hangulat - számolt be a sikeres rendezvényről Németh Krisztián.

A tánc hajnali kettőig tartott, a közösség megint egy kicsit jobban összekovácsolódott, és a szervezők is elégedettek voltak. Újabb bizonyosságot kaptak ugyanis arról, hogy ha valaki megszervezi, a keleti városrész vevő a programokra.

 

közösség

további frisss

lap tetejére