Részben lezárják a plázás körforgalmat

• 2023. március 17., péntek •
A Vasivíz Zrt. a Szent Flórián körút – Körmendi út körforgalomnál 2023. március 27. és 30. között vízvezeték-rekonstrukciót végez.
Részben lezárják a plázás körforgalmat

A körforgalom burkolatjavítását megelőzően a vízszolgáltató kivitelezésében 2023. március 27-30. között vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokra kerül sor az alábbiak szerint:

A 2023. március 27. (hétfő) 9.00 órától kezdődő kivitelezés során a körforgalom részben lesz járható a gépjárműforgalom számára. A körforgalom Szent Flórián körút felőli ága a Körmendi u. – Károly R. u. között lezárásra kerül, terelőútként a Körmendi u. – Károly R. u. vehető igénybe;

A Szent Flórián krt. felől érkező gépjárműforgalom balra a Károly R. utca, jobbra a Sorok utca irányába tud tovább haladni.

A Brenner T. krt. irányából érkezők a Körmendi u. - Károly R. u. érintésével tudnak továbbhaladni;

A kivitelezés során a körforgalom három másik ágából a forgalom zavartalanul bonyolódhat le, a körforgalom ezekből az irányokból körbejárható. - A terelőutat és a forgalomkorlátozásokat is jelzőtáblákkal jelzi a kivitelező a közlekedőknek.

A munkavégzés során a gyalogosok, kerékpárosok közlekedése biztosított, a helyi és helyközi autóbuszok közlekedésével kapcsolatban a szolgáltatók adnak tájékoztatást.


Fotó: google maps

közösség

további frisss

lap tetejére