Rendőrök a szombathelyi trafiknál: nem rablás történt

vaol.hu • 2023. július 10., hétfő •
Nem trafikrablás történt szombaton a vasi megyeszékhely központjában. A Szombathelyi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett miatt ismeretlen tettessel szemben folytat nyomozást - tájékoztatott Cser Zsófia r. őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Rendőrök a szombathelyi trafiknál: nem rablás történt

Mint arról korábban beszámoltunk: szombaton délután Szombathelyen a Szent Márton utca és a Vörösmarty utcák kereszteződésénél lévő trafikhoz riasztották a rendőröket. Akkori információink szerint a dohányboltban történt incidens miatt zárták le a környéket, ahol sokáig bűnügyi helyszínelők dolgoztak.

Nem trafikrablás történt a vasi megyeszékhelyen szombaton. A Szombathelyi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett miatt ismeretlen tettessel szemben folytat nyomozást - tájékoztatta a vaol.hu-t https://www.vaol.hu/helyi-kek-hirek/2023/07/rendorok-a-szombathelyi-trafiknal-nem-rablas-tortentCser Zsófia r. őrnagy, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap. Megtudtuk: nem történt sem erőszak, sem személyi sérülés, az elkövető készpénzzel távozott ismeretlen helyre. Cser Zsófia azt is megerősítette: a helyszínelésnél nyomozó kutya segítségét is igénybe vették, ám a nyomozás érdekeire tekintettel több információt egyelőre nem adhat. 

Így egyelőre nem tudjuk, mennyi készpénzt vitt magával az ismeretlen tettes, mint ahogy azt sem: mivel és kit zsaroltak.

Kép: vaol.hu/Horváth Istvánné

közösség

további frisss

lap tetejére