Rendkívül goromba üzenetet talált a számláján egy étterem vendége

origo.hu • 2023. augusztus 11., péntek •
Az ausztrál The Cornish Arms étterem egyik vendége meglehetősen pimasz üzenetet vett észre a rendeléséhez kapott számláján. Az esettel kapcsolatban a vendéglátóegység vezetője is megszólalt.
Rendkívül goromba üzenetet talált a számláján egy étterem vendége

Étterembe az ember akkor megy, ha szeretne kikapcsolódni, vagy valamilyen jeles eseményt megünnepelni. Ilyenkor jogosan számíthat arra, hogy kellemes élményben lesz része, finom falatokkal,  italokkal, és udvarias kiszolgálással. Senki soha nem számít arra, ami egy vendéggel történt meg nemrég - írta az origo.hu.

AZ AUSZTRÁL THE CORNISH ARMS ÉTTEREM SZEMÉLYZETÉNEK EGYIK TAGJA UGYANIS DÜHBE GURULT, AMIKOR

AZ EGYIK VENDÉG EGYSZERŰEN CSAK JÉGKOCKÁKAT KÉRT AZ EGY POHÁR BORÁHOZ.

Az alkalmazott agresszív megjegyzést fűzött a vendég nyugtájához, akit sokkolt ez a minősíthetetlen eljárás. Az eset annyira felháborította a vendéget, hogy a számlát az egyik közösségi platformon is megosztotta. Ez szerepelt rajta:

"Terre Forte Pinot Grigio - jég van benne, kib**** mocsadékok."

Az üzenetben szereplő "bogan" szó az ausztrál szlengben olyan személyt jelöl, akinek a beszéde, öltözködése, hozzáállása és viselkedése faragatlan és igénytelen. 

A hír nagy port kavart az interneten, egyesek odáig mentek, hogy azt állították, az alkalmazott esetében gond van az alapvető emberi tulajdonságokkal - írja a The Mirror c. oldalra hivatkozva a lap.

Mások azonban meglátták a történtek vicces oldalát is, és eképpen kommentálták: "Milyen furfangos megoldás a számlán véleményezni egy vendég kérését." 

Az étterem a 7Newsnak nyilatkozott az esettel kapcsolatban:

"Az ominózus alkalmazottat felelősségre vontuk, és emlékeztettük a munkahelyi kötelezettségeire.

Az illető bocsánatot kért, és azzal mentegetőzött, hogy nem volt tudatában annak, hogy ez a szöveg a számlán is meg fog jelenni. Büntetésként három hónapra felfüggesztettük a munkavégzés alól."

Nyitókép: illusztráció

közösség

további frisss

lap tetejére