Pedofilgyanús felvételekre bukkant a rendőrség a budapesti Antifa-ügyben

• 2023. május 31., szerda •
A nyomozók olyan felvételekre bukkantak a Budapesten randalírozó szélsőbaloldaliak elleni nyomozás során, amelyek tizenkét évesnél is fiatalabb gyerekek elleni erőszakra utalnak.
Pedofilgyanús felvételekre bukkant a rendőrség a budapesti Antifa-ügyben

Rendkívül súlyos, tizenkét év alatti gyermekek sérelmére elkövetett pedofil bűncselekményhez vezethetnek a néhány hónapja Budapesten történt antifasiszta támadások miatt indult nyomozás szálai – értesült a Magyar Nemzet.

Az Antifa-ügyben a Magyar Nemzet megkereste a BRFK-t, amely közölte a lappal, hogy a támadás-sorozatnak jelenleg három gyanúsítottja van, további hat német állampolgárral szemben pedig elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.

Mivel a nyomozás kezdetén több helyszínen is volt házkutatás, ezért arról is érdeklődtek a hatóságnál, hogy találtak-e a különböző helyszíneken kábítószert, fegyvereket (a támadáshoz használt fegyvereken kívül), valamint a lefoglalt telefonokon és számítógépeken illegális tevékenységre utaló nyomokat. A rendőrség a lapnak küldött tájékoztatása szerint 

a nyomozók pedofil bűncselekményekre utaló adatokra bukkantak.

Mint írták, 

a lefoglalt adathordozók elemzése alapján 12. életévét be nem töltött személy sanyargatását vagy erőszak alkalmazását tartalmazó felvételre tartással elkövetett gyermekpornográfia bűntett megalapozott gyanúja merült fel.

 A nyomozás jelenleg is folyamatban van, azt pedig a rendőrség nem közölte, hogy kinél találták meg a pedofil felvételeket. 

Mint megírtuk, február 10-én egy símaszkos, felfegyverzett banda hátulról megtámadott és véresre vert egy 40 év körüli férfit Budapesten. A munkába igyekvő áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.  Nem sokkal később kiderült, ez a brutális, leszámolásszerű akció része volt egy komolyabb támadássorozatnak, amit az antifasiszta mozgalom tagjai, az Antifák követtek el több napon keresztül Budapest utcáin.   

Az áldozatoknak az volt a „bűne”, hogy terepmintás ruhában, fekete bakancsban és dzsekiben voltak, ám ők nem a február 11-ei kitörés napi megemlékezés résztvevői voltak, ahogy azt támadóik feltételezték.  Az Antifa-csoport tagjai ugyanis a szélsőjobboldali rendezvény miatt érkeztek hazánkba, hogy csapást mérjenek az „ellenségre”.  Az embervadászat a hírhedt német szélsőbaloldali bűnszervezet, a "Hammerbande" módszereivel történt. Ez már csak azért is valószínűsíthető, mert a letartóztatottak közül legalább egy személy kapcsolatba hozható a vörös bűnbandával.

Forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére