Ott van ni!

• 2020. február 14., péntek •
Magabiztos győzelmet arattak a Haladás futsalosai a dunaújvárosi Magyar Kupa visszavágóján, így Juanra legénysége bejutott a négyes döntőbe, amit Szombathelyen rendeznek.
Ott van ni!

Kirobbanó formában kezdte a találkozót a vendég Szombathely, hiszen az első félidőben 3 gólt rámoltak be a zöld-fehérek. Sorrendben Hajmási, Dróth és Simic is beköszönt Rigó kapujába. Egy-két apróbb dunaújvárosi fellángolástól eltekintve magabiztosan uralta a játékrészt a Hali.


Szünet után Hajmási növelte a vasiak előnyét, ezúttal Vas Ádám passzát lőtte a hálóba a vendégek gólgyárosa. A találat olyannyira megnyugtatta Juanra mestert, hogy lehívta legjobbjait és a fiataloknak adott lehetőséget. Ekkor tudott feléledni a Dunaferr. Előbb Klacsák Bence, majd pedig Csányi Dávid vette be Gyimesi Máté kapuját. Utóbbi 10 méteresből lőtt góljával alakította ki a 4:2-es végeredményt.

A Haladás így kettős győzelemmel, 8:4-es összesített gólaránnyal jutott be a hazai rendezésű Final Fourba, amelyet február 22-23-án az Aréna Savariában rendeznek!

 

kép:haladasvse.hu

közösség

további frisss

lap tetejére