Örömünnepre készül a SZKKA és a szurkolók is!

hv • 2024. május 24., péntek •
Eljött végre a várva várt nap! Az SZKKA bajnok kézilabda csapata szombaton, hazai közönség előtt játszhatja szezonbeli utolsó mérkőzését. A hibátlan mérleggel büszkélkedő Vida-gárda - a várhatóan újabb győzelem után- együtt ünnepelhet a szurkolókkal. A klub minden kézilabdát szerető szombathelyit szeretettel vár.
Örömünnepre készül a SZKKA és a szurkolók is!

Amikor tavaly ősz elején elkezdődött a NB/B-s női kézilabda bajnokság, akkor valami hasonlóban reménykedtek a szombathelyi kézilabdabarátok. A klubvezetés egyértelműen az NBI.-be való feljutást tűzte ki célul. Alighanem kevesen gondolták akkor, hogy olyan parádés menetelést produkálnak Pődör Rebekáék, amelyet megillett a sporttörténelmi jelző. Ugyanis az eddig lejátszott 29 találkozó után minden alkalommal győztesen hagyta el a pályát az SZKKA.

Holnap már csak arra a bizonyos „i”-re kell a pontot feltenni, hogy 100%-os teljesítménnyel zárják a szezont.  A Haladás Sportkomplexumban délután 4 órakor kezdődő meccsen a Zengő Alföld Orosháza lesz az ellenfél. A Békés vármegyeiek a tabella 7. helyén állnak. Abszolút 50%-os a mérlegük: 13 győzelem, 3 döntetlen és 13 vereség áll a nevük mögött. A legutóbbi fordulóban igencsak megszorongatták az Esztergomi Vitézeket, akiktől csupán egy góllal, 25:24-re kaptak ki. ( Ezzel pedig az Esztergom is feljutott az első osztályba. A Szerk.) Januárban, Orosházán 28:23-as szombathelyi győzelem született. Ezért is joggal várják a szurkolók, hogy szép évadbefejezés, azt követően pedig igazi örömünnep lesz a mérkőzés után.


NB I/B 30. forduló
Május 25., szombat,16 óra
Szombathely, Haladás Sportkomplexum
SZKKA-Zengő Alföld Orosházi KA
Játékvezetők: Dáné R.-Marton Zs.


 

közösség

további frisss

lap tetejére