"Örökbe adjuk a 3 hónapos babánkat: nincs időnk foglalkozni vele!"

• 2024. április 03., szerda •
Az emberek teljesen ledöbbentek a fiatal szülők érzéketlenségén.
Örökbe adjuk a 3 hónapos babánkat: nincs időnk foglalkozni vele!

Nehéz - ha nem egyenesen lehetetlen -  megtalálni a tökéletes pillanatot arra, amikor belevághatunk a gyermekvállalásba. Egy párnak azonban ez olyannyira nem sikerült, hogy alig 3 hónappal a kisbabájuk érkezése után arra jutottak, inkább lemondanak róla, mivel túl elfoglaltak ahhoz, hogy felneveljék - olvasható a Borson.

Az apa - aki nevét nem hozta nyilvánosságra - Redditen ismerte be, ő és felesége, Catherine munkamániások, akik számára mindig is a hivatás volt a legfontosabb. Ezen az sem tudott változtatni, amikor világra jött a kislányuk, Elizabeth: a felesége már két héttel a szülés után visszament dolgozni. A kicsiről javarészt az anyai nagymamája gondoskodott, mialatt Catherine szinte alig törődött vele - nem vette fel, amikor sírt, és csak akkor foglalkozott vele, ha tényleg muszáj volt. Némi gondolkodást követően végül arra jutottak, túl elfoglaltak ahhoz, hogy felneveljék Elizabethet, és inkább örökbe adják: a nagymama, aki addig is gondját viselte, volt az, aki ekkor közbelépett, és vállalta, hogy magához veszi a kisbabát.

Emlékszem az életre a lányom nélkül. Nehezen emlékszem az életre a feleségem nélkül. Szeretem a lányomat, ne értsetek félre, és örökbe adni őt nem lesz egy könnyű menet. De ha megtartjuk, az a feleségemet is boldogtalanná teheti

- írta meg a férfi, aki úgy véli, azt a döntést hozták meg, ami mindenki - Elizabeth számára is - a legjobb.

A Reddit-felhasználók azonban mélységesen felháborodtak a házaspár érzéketlenségén, és elképedtek azon a felelőtlenségen is, ahogy előbb létrehoztak egy érző lényt, majd alig pár hónap után eldobják maguktól, mint valami felesleges játékszert - írja a Mirror.

Forrás: borsonline.hu
Fotó: Pixabay

közösség

további frisss

lap tetejére