Őrjöngenek a németek, már előre félnek a magyarok elleni meccstől – és erre különleges okuk van

• 2024. június 18., kedd •
A szerdai Eb-meccset teljesen beárnyékolja egy személy jelenléte.
Őrjöngenek a németek, már előre félnek a magyarok elleni meccstől – és erre különleges okuk van

Az UEFA egy 41 éves rendőrre, Danny Makkelie-re bízza a német és a magyar válogatott közötti meccset az Európa-bajnokság A csoportjában - írja a Mandiner.

A házigazda németek nagyon kiakadtak ezen, ugyanis több rossz tapasztalatot szereztek már róla, sok szerencsét nem hozott nekik

– írja a Magyar Nemzet.

A magyar válogatott számára sem feltétlenül pozitív a játékvezető személye

A holland játékvezető eddig a magyar válogatott három mérkőzését vezette, két vb-selejtezőn 1-0-ra kikaptunk vele, 2017-ben itthon Portugáliától, majd 2021-ben (már Marco Rossi irányításával) Tiranában az albánoktól. Szépségtapasz, hogy a legutóbb ő fújt a tavaly novemberi, Montenegró elleni győztes (3-1) Eb-selejtezőnkön – gyűjtötte össze a magyar válogatott eddigi tapasztalatait Metropol.

A lap úgy tudja, hogy a németek kimondottan neheztelnek rá, valósággal őrjöngtek a dühtől, amikor megtudták, hogy Stuttgartban szerda este ő fújja majd a sípot.

Nekik az előző, 2021-es Eb-n ő vezette az Anglia elleni vesztes (0-2) nyolcaddöntőjüket, a 2022-es vb-n pedig a spanyolok elleni 1-1-es csoportmeccsüket, ami után kiestek a katari tornáról.

Nyitókép: DAMIEN MEYER / AFP
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére