Órákig lógott egy nő holtteste a budapesti ház oldalán

• 2023. szeptember 26., kedd •
Öngyilkosságot követett el vasárnap este egy nő Budapest XVII. kerületében. Holtteste órákig lógott a ház oldalán, mire a rendőrség kiérkezett.
Órákig lógott egy nő holtteste a budapesti ház oldalán

Rendőrök, tűzoltók és mentősök lepték el vasárnap este a XVII. kerületi Összefogás utcát – számolt be az esetről a Magyar Hang. 

A LAP ÚGY TUDJA, HOGY ÖNGYILKOSSÁG TÖRTÉNT.

A nő korábban felmászott a ház tetejére, majd levetette magát. Zuhanás közben fennakadt, így holtteste órákig lógott a ház oldalfalán, mire estefelé észrevették. A történtekről értesítették a rendőröket, akik megkezdték a helyszínelést - írja az Index.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a portál kérdésére megerősítette, „szeptember 24-én 18 óra 40 perc körül kaptak bejelentés arról, hogy egy XVII. kerületi családi háznál egy női holttestet találtak.″

Mint írták, a rendőrök helyszíni- és halottszemlét tartottak, amely alapján nem merült fel bűncselekményre utaló körülmény. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között. Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu

Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére