Önfeledt ünnepi vásárlás és jótékonyság a Family Centerben

szponzorált tartalom (X) • 2023. december 06., szerda •
Legyen az adventi időszak a valódi lecsendesedés, izgalmas várakozás időszaka! Ahelyett, hogy kapkodjuk a fejünket, válasszuk inkább a harmonikus shopping-élményt és számtalan adventi programot kínáló, szombathelyi Family Centert! Amíg a család apraja a Télapóval fotózkodik vagy arcfestésen örömködik, addig a nagyja 30 üzlethelyiség páratlan kínálata közül válogathat.
Önfeledt ünnepi vásárlás és jótékonyság a Family Centerben

– Arra törekszünk, hogy aki hozzánk betér, minél kevésbé szembesüljön az ekkor tipikusan kialakuló stresszforrásokkal: a közlekedési és parkolási nehézségekkel, vagy éppen az élelmiszerboltokban kígyózó hosszú sorokkal. Karácsonyi hangulatot biztosítunk a dekorral és halk karácsonyi zenével, remélve, hogy segít oldani a feszültséget, és a látogatóink jobban tudnak azonosulni az ünnep kellemes aspektusaival – meséli Farkas Richárd, a Family Center igazgatója, akinek fő küldetése, hogy központjuk Vas vármegye legkedveltebb és legfrekventáltabb bevásárlóhelye legyen.

Meglepetések kicsiknek-nagyoknak

És vajon milyen programelemekkel teszik még varázslatosabbá az ünnepi bevásárlást? Az adventi hétvégéken arc- és csillámfestéssel, játszóházzal, ugrálóvárral, lufihajtogatással, kézműves programokkal, bábszínházi előadással és jótékonysági teafőzéssel teszik fel az i-re a pontot.

– Évek óta hagyomány, hogy a gyerkőcöknek is élvezetessé igyekszünk tenni azt az időt, amit a szüleik vásárlással töltenek. Így könnyebb beszerezni a meglepetéseket és a szülőknek is jut némi én-idő az adventi forgatagban – fogalmaz Farkas Richárd, majd emlékeztet, náluk a legkedvezőbb árú termékektől a prémium darabokig egy tető alatt mindent beszerezhetünk.

Albumba illő képek a Télapóval

Kiemelt eseményünknek számított a Mikulás érkezése, aki az idei évben december 3-án, látogatta meg az érdeklődő gyermekeket.

– Szeretettel vártunk mindenkit, aki találkozni szeretett volna a Mikulással és két krampuszával! Sőt, egy kreatív fotózás segítségével kedves emlékeket is készítettünk látogatóink. A képeket a központ Facebook-oldaláról lehet letölteni, de nagyobb felbontású fotók igénye esetén természetesen továbbítjuk azokat más csatornán is. A hangulatos, professzionális fotóknak abszolút helye lehet a családi albumokban.

És amíg a kisebbek idei kívánságaik titkát mesélték a Télapónak, a nagyobbak megállhattak egy nem mindennapi kávészünetre a Coffeeshop Company-nál, amely a megyében csak itt fellelhető. Sőt, más olyan márkákat is levadászhattak, amelyek egyediek a megyehatárokon belül (pl. Budmil, Dorko, Humanic, Media Markt, New Yorker, Playersroom).Alkosd meg a teljes outfitet egy helyen!

– Mindig igyekszünk úgy kialakítani az üzletkínálatunkat, hogy a lehető legszélesebb skálán kielégíthessük a különböző vásárlói igényeket, legyen szó ruházatról, cipőről, elektronikai cikkről vagy játékról. Például lábbelik vásárlása esetén megkerülhetetlenek vagyunk: közel 4500 négyzetméteren kínálunk cipőket (ebből például 880 csak a CCC).

– Természetesen tetőtől talpig fel tud nálunk öltözni az egész család, minden alkalomhoz, eseményhez találnak passzoló ruhadarabokat, kiegészítőket – mutat rá az igazgató, aki arról sem szeretné, hogy megfeledkezzünk: a díjmentes parkolás szintén stresszmentesebbé teheti a bevásárló körutunkat.

Támogassuk közösen a mentők munkáját!

–  Nagy hangsúlyt fektet a bevásárlóközpont a társadalmi szerepvállalás erősítésére, nincs ez másképp az idei adventi időszakban sem. Hisz újra egy nemes cél érdekében kérjük a látogatóinkat az összefogásra és arra, hogy közösen díszítsük fel a Family Center karácsonyfáját. Minden egyes felakasztott dísz után 500 Ft-tal támogatjuk a Vas Vármegyei Mentésügyi Alapítvány tevékenységét.

Új üzletek és még újabb tervek

A Family Center mindig is élen járt az izgalmas üzletnyitások terén, és ez a mostani őszi-téli szezonban sincs másként: szeptemberben a Dorko, októberben a Háda, novemberben a TEDi áruház tárta szélesre kapuit.

– Jövő év elejére is tartogatunk meglepetéseket két új üzlet formájában. Mindeközben 10 elektromos töltőállomást telepítünk a parkolóban, hogy az elektromos autóval érkezők kényelmét ily módon is szolgálhassuk. Hosszútávon pedig az épület további bővítése és új márkák behozása a cél, illetve egy élelmiszerüzletet is szeretnénk a Family Center részévé tenni – zárja gondolatmenetét Farkas Richárd.

közösség

további frisss

lap tetejére