Ön szerint is ellepnek mindent a csomagautomaták? Most újabbakat telepítettek!

vg.hu • 2024. február 11., vasárnap •
Így már utazás közben is egyre többeknek intézhető a csomagküldés.
Ön szerint is ellepnek mindent a csomagautomaták? Most újabbakat telepítettek!

Újabb tizenkilenc helyszínen vált egyszerűbbé a csomagok átvétele és feladása a közösségi közlekedést választóknak – közölte a Világgazdasággal a MÁV-Volán-csoport. Az utasok – áll a vasárnap kiadott közleményben – már a dunaújvárosi, gödöllői, harkányi, monori, pécsi és tatai autóbusz-állomáson, továbbá a Keleti és Déli pályaudvaron, valamint Cegléd, Pilis, Székesfehérvár, Üllő, Hatvan, Martonvásár, Mosonmagyaróvár, Szolnok, Tatabánya, Vecsés és Pápa vasútállomáson is igénybe vehetik a GLS-automaták szolgáltatásait.

Ezzel a vállalat tájékoztatása szerint már 21 vasútállomáson (Keleti és Déli pályaudvar, Cegléd, Hajdúszoboszló, Hatvan, Keszthely, Kisvárda, Martonvásár, Mosonmagyaróvár, Pápa, Pécs, Pilis, Püspökladány, Sárvár, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Tatabánya, Üllő, Vecsés), valamint 5 HÉV-állomáson és megállóhelyen (Gödöllő, Palotakert; Mátyásföld, Imre utca; Ráckeve; Tököl; Szentendre) használhatók a GLS automatái.

A MÁV-Volán-csoport 2022 végén kiírt, országos szintű, csomagautomaták telepítésére és üzemeltetésére vonatkozó pályázatán nyertes GLS Hungary terveiben hat autóbusz-állomás is szerepelt. A telepítési munkálatok befejeződtek, így a szolgáltató Dunaújváros, Gödöllő, Harkány, Monor, Pécs és Tata Volánbusz-állomásán is kihelyezte a berendezést.

A GLS – írja a közlemény – 

ezzel a megoldással szeretne kedvezni azoknak, akiknek nincs lehetőségük munkaidőben intézni a csomagküldést, illetve otthon várni a futárt, és a mindennapokban a közösségi közlekedést választják.

Az új automatáknak köszönhetően munkába menet vagy hazafelé is számos helyszínen, könnyen megoldható a csomagfeladás, illetve -átvétel. A MÁV-Volán-csoport és a csomaglogisztikai szolgáltató együttműködésének keretében a GLS összesen 37 forgalmas helyszínen – 26 vasút-, 6 Volánbusz- és 5 HÉV-állomáson – állít üzembe csomagautomatákat.

Fotó: MÁV

közösség

további frisss

lap tetejére