Nyolc elfogatóparancs volt érvényben a vasi férfi ellen, végül Párizsban kattant a bilincs

• 2023. július 20., csütörtök •
Nyolc elfogatóparancs volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit a celldömölki rendőrök kerestek, végül nemzetközi együttműködés eredményeként került őrizetbe.
Nyolc elfogatóparancs volt érvényben a vasi férfi ellen, végül Párizsban kattant a bilincs

A Celldömölki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett miatt körözést bocsátott ki K. A. Vas vármegyei lakossal szemben. A férfit a celldömölki rendőrökön kívül több bíróság és rendőrkapitányság is körözte, összesen nyolc elfogatóparancs volt érvényben vele szemben. Az eljárások során felmerült, hogy a férfi külföldre menekült a felelősségre vonás elől, ezért európai elfogatóparancsot is kibocsátottak ellene. A francia hatóságok Párizsban fogták el. Az elkövetőt 2023. július 17-én a NEBEK Interpol Magyar Nemzeti Iroda a Készenléti Rendőrség Bevetést Támogató Osztályának segítségével hazaszállította, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren átadta a celldömölki nyomozóknak - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A rendőrök előállították a Celldömölki Rendőrkapitányságra, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére