Novák Katalin válaszolt Elon Musknak, meghívta Budapestre

• 2023. augusztus 30., szerda •
Novák Katalin köztársasági elnök X-en (korábban Twitter) írt Elon Musk bejegyzése alá, amelyben a világ leggazdagabb embere megosztotta Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúját. A köztársasági elnök egy meghívást címzett Musknak a családtámogató erők legnagyobb nemzetközi találkozójára.
Novák Katalin válaszolt Elon Musknak, meghívta Budapestre

Mint arról már az Index is írt, Orbán Viktor Tucker Carlsonnak adott interjúját retweetelte Elon Musk, a világ leggazdagabb embere, majd egy olyan részletet emelt ki belőle, ami el sem hangzott a videóban - írja az Index. „Nagyon érdekes. Magyarország keményen küzd azért, hogy orvosolja a termékenységi ráta okozta problémákat” – vélekedett Musk.

A poszt alá számtalan komment érkezett, az egyik éppen Novák Katalin köztársasági elnöktől – aki nemrégiben az Indexnek adott interjút. A magyar köztársasági elnök egyetértett Musk állításával, egyúttal pedig meghívta a Budapesten megrendezendő Demográfiai Csúcstalálkozóra, „a családtámogató erők legnagyobb nemzetközi találkozójára, amelyen számos államfő, miniszterelnök és influenszer is részt vesz majd”.

Itt majd többet megtudhat a magyar családtámogatás rendszeréről. Szeretettel várjuk Budapesten

– üzente Novák Katalin.

 

Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére