Nőnapi őrület az Aréna Savariában

• 2020. március 03., kedd •
Egészen biztos, hogy a kapunyitást követően szinte azonnal a tetőfokára hág a hangulat a március 7-i nőnapi retro karavánon, ahol sztárok garmadája szórakoztatja a nagyérdeműt.
Nőnapi őrület az Aréna Savariában

Négy esztendővel ezelőtt kezdte bontogatni a szárnyait a Goldfinger Produkció, amely mára az ország számos pontján szervez hatalmas sikerű bulikat a retro zene rajongói körében. 2016-ban Demjén Ferenccel alapozták meg a jövőt, ami azóta rengeteg sikert hozott számukra, ez főként a telt házas rendezvényekben volt mérhető. Goldfinger Dávid, a Produkció vezetője hétfői sajtótájékoztató keretében ismertette a média képviselőivel, hogy a szentgotthárdi retro fesztivál azért maradt el, mert a bulinak helyet adó csarnok tűzvédelmi szempontból nem volt megfelelő, így azt le kellett fújni. Ezzel szemben a szombathelyi nőnapi retro karaván a várakozások szerint óriásit szól majd, hiszen olyan sztárok lépnek fel, mint a Desperado, a TNT, Charlie, a Kozmix, Zoltán Erika, noh, és nem utolsó sorban a Korda-Balázs kettős. Külföldi fellépője is lesz a retro karavánnak az Ottawan személyében, akik egy teljes órán keresztül zenélnek.

A gondtalan szórakozást öt büfével támogatják meg, a résztvevők biztonságáról pedig egy őrző-védő biztonsági cég szakemberei gondoskodnak. Ezzel összefüggésben Őze Balázs, a Marcus Security vezetője elmondta, hogy a buli napján délután 14 órától egy budapesti bombakutató cég három kiképzett kutyával és gazdáikkal átfésülik az Arénát, mindez várhatóan 2 órát vesz majd igénybe. A mintegy 3600 értékesíthető jegy jelentős része már gazdára talált, már csak 500 ticket maradt eladósorban.  

Óriási élmény és öröm több ezres közönség előtt fellépni - ezt már DJ Dominique mondta, aki szintén az érkező sztárok sorát gazdagítja. Elmondása szerint eddig itt mindig telt ház fogadta, ezért már most izgatottan várja a szombathelyi bulit. DJ Dominique úgy látja, hatalmas retro lázban ég az ország, igénylik az emberek a régi slágereket, együtteseket. Egy ilyen alkalommal rettentő sok energia szabadul fel a 30-as, 40-es korosztályból, sőt a fiatalabbak is vevők ezekre a zenékre. Összességében ez egy igazi, nagy családi rendezvény - vélekedett DJ Dominique.

A sajtótájékoztató végén Goldfinger Dávid újfent megerősítette, hogy a március 7-én 17 órakor kezdődő és éjjel 3 órakor véget érő nőnapi retro karavánon minden beígért fellépő itt lesz Szombathelyen, és mindannyian színpadra is lépnek. 

közösség

további frisss

lap tetejére