Nincsenek szavak: a horgászversenyen megkéselték a tó tulajdonosát

• 2023. október 18., szerda •
Apa és fia ellen emelt vádat az ügyészség.
Nincsenek szavak: a horgászversenyen megkéselték a tó tulajdonosát

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt két férfi ellen, akik egy horgászverseny végén megkéselték a tó tulajdonosát – közölte a vádhatóság helyettes sajtószóvivője kedden.

Jogg Zsolt tájékoztatása szerint a vádlottak – apa és fia – tavaly júniusban egy borsodi kistelepülés horgásztaván rendezett horgászversenyen vettek részt, ahol alkoholt fogyasztottak, és ittas állapotba kerültek - írja az Agroinform.

A verseny végén a horgásztó üzemeltetője felszólította a fiatalabb vádlottat, hogy fejezze be a horgászatot és pakoljon össze. Erre szülei is megkérték, de amikor a tó tulajdonosának sógora is távozásra szólította fel, a vádlott rátámadt a férfire, ököllel megütötte, majd miután földre került, tovább ütlegelte – írta a sajtószóvivő.

A tó tulajdonosa fia megfékezésére szólította fel az idősebb vádlottat, aki erre hátba szúrta a tulajdonost. A sértett térdre esett, majd egy földről felvett fadarabbal fejbe vágta a fiatalabb vádlottat, hogy sógora és saját testi épségét védje. Az apa ekkor ismét megszúrta a sértettet, akit fölre zuhanása után mindkét vádlott rugdosott. A fiatalabb vádlott emellett ököllel a fejét, hátát ütlegelte, majd ő is megszúrta késsel – közölte Jogg Zsolt.

Forrás: agroinform.hu
fotó: Illusztráció, Pixabay

közösség

további frisss

lap tetejére