Newcastle: a 70 millió euró nem jelent gondot Szoboszlaiért, zajlanak a tárgyalások

• 2023. május 31., szerda •
Német sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Newcastle United 70 millió eurót sem sajnálna az RB Leipzig magyar válogatott támadó középpályásáért, Szoboszlai Dominikért, és a játékos fizetési igénye sem jelentene problémát számára.
Newcastle: a 70 millió euró nem jelent gondot Szoboszlaiért, zajlanak a tárgyalások

Mint arról már több ízben, saját értesüléseink alapján is beszámoltuk, a Premier League-ben szereplő, a következő idényben Bajnokok Ligája-induló Newcastle United élénken érdeklődik a magyar válogatott kulcsembere, Szoboszlai Dominik iránt. A PL-klub képviselői az elmúlt hetekben több alkalommal, így a Werder Bremen ellen is élőben figyelték az RB Leipzig középpályásának teljesítményét, és nem volt ez másképp múlt héten, a Bayern München ellen sem - írja a Nemzeti Sport.

Most a lipcsei klubhoz közel álló, a Sky Sportsnál dolgozó újságíró, Philipp Hinze tweetelt arról, hogy a Newcastle United akár 70 millió eurót is kifizetne a magyar válogatott csapatkapitányáért, ráadásul a fizetése sem lenne probléma, viszont James Maddison is érdekli a klubot. 

„Szoboszlai Dominik ügynöke és a Newcastle United között voltak egyeztetések. A magyar válogatott támadó még mindig a „szarkák” első számú opciója. A 70 millió eurós vételi ár és a fizetése nem jelent problémát, de a klub még James Maddison iránt is érdeklődik. Csak az egyikük érkezhet Newcastle-be” – írta Philipp Hinze, a Sky Sports lipcsei újságírója.

Szoboszlai kora és szerepköre miatt is jobban illik a Newcastle terveibe, ám a Leicester City kiesése miatt Maddison minden bizonnyal olcsóbb lenne. 

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: GettyImages

közösség

további frisss

lap tetejére