Naponta 3 órát is edz a nő, aki állítja, nagyobb a bicepsze, mint Arnold Schwarzeneggernek

index.hu • 2024. január 14., vasárnap •
Nem véletlenül kiáltotta ki magát She-Hulknak.
Naponta 3 órát is edz a nő, aki állítja, nagyobb a bicepsze, mint Arnold Schwarzeneggernek

Egy holland testépítőnő úgy véli, duzzadó bicepszeit Arnold Schwarzenegger is megirigyelné. Jackie Korrn legalábbis azt mondja, ő Hollandia legnagyobb karú nője: bicepsze 64 centis, míg Schwarzenegger pályája csúcsán 56 centis karokat volt képes fejleszteni - írja az index.hu.

Koorn az életét a fitnesznek szentelte. Nagy vágya, hogy egy nap a WWE ringjébe léphessen.

Napi két-három órát edzek, nagy súlyokkal. Kicsikkel kezdtem, és szépen haladtam 

– mondta a nő, aki videói miatt, amelyeken izmait fitogtatja, rengeteg munkalehetőséget kapott, többek között birkózóműsorokba is meghívták.

Valami új dolgot szeretnék bemutatni. Gömbölyded izmoknak hívom őket, mert szeretném megtartani a nőies alakomat, ugyanakkor izmokat is szeretnék. Mindig is sportos voltam: gyerekként dzsúdóztam, fociztam és úsztam. Olyan családból jövök, ahol azt tanították nekem és a testvéreimnek, hogy keményen meg kell dolgoznunk azokért a dolgokért, amikre vágyunk.

Szerintem ez az edzéseimről is elmondható: keményen dolgozok azért, hogy ilyen testem legyen

– magyarázta korábban a nő, akitől a gyerekek félnek az utcán. 2020-ban 69 kilót nyomott, most azonban 158 kilót mutat alatta a mérleg. Állítása szerint ennek 70%-a tiszta izom.

Mint mondja, a koronavírus-járvány idején abba kellett hagynia a kick-boxot, és a  karanténban egészen más gyakorlatokat végzett. Mostanság az edzései során 90 kilóval is megy neki a guggolás, és 180-nal nyom fekve.

közösség

további frisss

lap tetejére