Nagyon elromlik az idő - mutatjuk!

• 2022. szeptember 25., vasárnap •
A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és délnyugat felől az északi és a nyugati tájakon egyre többfelé várható eső, záporeső. Lássuk a folytatást!
Nagyon elromlik az idő - mutatjuk!

Ma az ország délkeleti felén inkább csak estétől lehet csapadék. A délkeleti szél megélénkül. 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn marad az erősen felhős idő. Hajnalban, illetve estétől sokfelé, napközben szórványosan várható újabb eső, zápor. Foltokban ködös lesz a levegő. A szél északnyugatira fordul és nyugaton már megerősödik. 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedden marad a borongós, reggel párás időjárás. Délnyugat felől több hullámban érkezik eső, zápor, sőt, délután zivatarok is kitörhetnek. Erős, zivatarok környezetében viharos lesz az északnyugati szél. 16-21 fok valószínű délután.

Szerdán csökken a felhőzet, nyugat felől naposra fordul az idő. A felhőátvonulásokból csak néhol lehet zápor. Eleinte az ÉNy-i, majd a DK-i szél élénkül meg. 14 és 19 fok között alakul a maximum.

Csütörtökön eleinte változóan, majd erősen felhős idő várható. Délutántól egyre több helyen fordul elő zápor, néhol zivatar. 20 fok köré melegszik a levegő.

Kép: pixabay

közösség

további frisss

lap tetejére