Nagy bejelentést tettek Balázsék, megvan Vadon Jani utódja

• 2024. február 09., péntek •
A Rádió 1-en futó Balázsék című műsorban péntek reggel jelentették be, hogy a hallgatók Ráskó Eszter humoristát választották Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc új műsorvezetőtársának. Vadon Jani utódját január óta keresték, amire összesen nyolc híresség pályázott.
Nagy bejelentést tettek Balázsék, megvan Vadon Jani utódja

A hallgatók csütörtök este hat óráig szavazhattak arról, hogy ki legyen Vadon János utódja a Rádió 1-en futó Balázsék című reggeli műsorban - írja az Index.

Balázsék már január óta keresték műsorvezetőtársukat, így hétről hétre új jelölteket mutattak be a hallgatóknak. Összesen hat női és két férfihangot próbáltak ki. A reggeli műsorvezetésért küzdő nyolc jelölt között szerepelt: Alekosz, Kovácsovics Fruzsina, Mussimbe Dennis, Ráskó Eszter, Puskás Péter, Wossala Rozina, Faragó Janka, Gévai Júlia és Ábel Anita.

Egy korábbi adásban a műsorvezetők arról beszéltek, hogy nem feltétlenül Vadon János pótlása a cél, hanem hogy találjanak valakit, akivel jól érzik magukat. Akkor már utaltak arra, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy az új kollégájuk egy hölgy lesz.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc a péntek reggeli adásban jelentette be, hogy

A SZAVAZATOK ALAPJÁN RÁSKÓ ESZTER HUMORISTÁT SZERETNÉK HALLGATNI REGGELENTE A RÁDIÓ 1 MŰSORÁBAN.

Hozzátették, hogy négy nap alatt összesen 260 ezer szavazat jött, ami minden várakozásukat felülmúlta. Mint mondták, mindenkivel jól érezték magukat, de aki a legjobb hangulatot tudta adni a műsornak, az Ráskó Eszter volt. A műsorvezetők örültek, hogy a hallgatók akarata azonos volt azzal, amit gondoltak.

Ráskó Eszter a győzelme után elmondta, hogy annyira izgult, hogy nem tudott időben elaludni.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc a műsor elején kétszer is megviccelte a hallgatókat. Elsőként Fekete Pákót, majd Alekoszt jelentették be győztesként.

Tizenöt év után távozott Vadon Jani

Ahogy az Index beszámolt róla, 2023. december 11-én derült ki, hogy Vadon János abbahagyja a rádiózást, és távozik a Rádió 1-en futó Balázsék című műsorból. A hivatalos közlemény szerint az egykori műsorvezető 15 év után búcsúzott, mivel új kihívások elé szeretett volna nézni.

A bejelentés után Rákóczi Ferenc és Sebestyén Balázs egy disznóvágással egybekötött búcsúbulival készült Vadon Jánosnak. A műsorvezetők élő adásban vágtak disznót, miközben a hallgatók is elbúcsúzhattak Vadon Jánostól. A műsorban többen is elmondták, hogy a műsorvezető humorát hiányolják majd a legjobban.

(Borítókép: Ráskó Eszter 2019. szeptember 18-án. Fotó: Huszti István / Index)
Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére