Mitől függ, hogy egy párkapcsolat erősödik nyomás alatt, vagy elindul a lejtőn?

• 2023. március 28., kedd •
A Covid-járvány sok tanulsággal szolgált, egy kutatás is zajlott a témában - erről is szó lesz a Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központja Szülők Akadémiájának következő előadásán.
Mitől függ, hogy egy párkapcsolat erősödik nyomás alatt, vagy elindul a lejtőn?

Dr. Mihalec Gábor párterapeuta, nemzetközi előadó és tréner, kapcsolati sikerkönyvek szerzője lesz az MCC következő vendége. "A viharálló kapcsolatok 7 titka" című rendezvényre április 4-én, kedden délután 5 órakor várják az érdeklődőket.

Dr. Mihalec Gábor pszichoterapeuta a Covid19 világjárvány kezdetén egy 1300 fős kutatást végzett, amiben arra kereste a választ, hogy mi a különbség azon párok között, akik nyomás alatt is képesek fejlődni, valamint azok között, akik a nyomás hatására elindulnak lefelé a lejtőn? A több mint 100.000 adat statisztikai elemzése után kikristályosodott 7 gyakorlati terület, amit az előadáson valós életpéldákkal mutat be.

A közös pont mindegyikben az, hogy a dolog tanulható: megtanulhatunk erős, stabil párként működni. Ehhez pedig kész „edzéstervet” nyújt az előadás.

Időpont: 2023. április 4. kedd,  17:00
Helyszín: szombathelyi MCC képzési központ, Szombathely, Petőfi Sándor u. 6. II. emelet


A rendezvény látogatása ingyenes, de létszámkorláttal valósul meg.
A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni.
Regisztráció:   https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-szombathely-viharallo-csaladi-kapcsolatok

Nyitókép: Mihalec Gábor Facebook-oldala

közösség

további frisss

lap tetejére