Minisztériumi segítség a tornaöltözők felújításához a Nyitra utcai iskolában

há • 2024. május 29., szerda •
A nyolcadikosok többnyire középfokú nyelvvizsgával végeznek, központi szerepe van a sportnak, és kiemelkedő szakmai munka folyik más területeken is a Nyitra Utcai Általános Iskolában - erről győződhetett meg a közoktatási államtitkár szombathelyi látogatásán kedden. Egy felajánlást is tett az intézménynek.
Minisztériumi segítség a tornaöltözők felújításához a Nyitra utcai iskolában

Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, Lenkai Nóra polgármesterjelölt és Németh Krisztián választókerületi képviselőjelölt társaságában járta be a Nyitra Utcai Általános Iskolát dr. Maruzsa Zoltán.

- A látogatás során részt vehettem egy kiválóan megszervezett természettudományos témanapon, amelynek a tapasztalatait később igazgató asszonnyal összegezni fogjuk. Az épületbejárás során láttam, hogy az öltözők megérdemelnek egy felújítást, erre a Szombathelyi Tankerület tervet készíttet a minisztériumnak. Ha ezt megfelelőnek találjuk, a megvalósításban a tárca segíteni tud még az idei év folyamán - mondta dr. Maruzsa Zoltán államtitkár.

Az intézmény igazgatója elmondta: a fiú- és lányöltöző helyiségeit és a hozzájuk kapcsolódó vizesblokkokat szeretnék felújítani. - Csempét, padozatot kell cserélni, valamint új csaptelepeket és más berendezési tárgyakat,  bútorokat lenne jó beszerezni az elavult öltözőkben - ismertette az elképzeléseket dr. Kalocsainé Magyar Éva.

közösség

további frisss

lap tetejére