Mindenki Szombathelyi!

haladas.hu • 2019. december 22., vasárnap •
A Szombathelyi Haladás válasza a közgyűlés utáni sajtótájékoztatóra.
Mindenki Szombathelyi!

Az közleményt változtatás nélkül közöljük:

Köszönjük az Önkormányzat fellángolt érdeklődését ebben az új politikai helyzetben, de úgy tűnik ez a hatásvadász közgyűlési nyilvános vita nem tett jót a HALADÁS ügyének.

Kértünk zárt ülést, de nem engedték, majd nem adtak szót és arról vitáztak amit nem is kértünk. A városnak csak 10 százaléka van, egy kft üzleti titkait terítették ki. Végül Séllei Árpád megadta az összes választ a kérdésekre amit feltettek, a határozati javaslatot is részben módosították, ezek után sajnálattal láttuk, hogy a másnapi sajtótájékoztatón folytatódott a negatív hangulatkeltés.

Az új ügyvezetés tudja, hogy nagyon nehéz a klub jelenlegi állapota, próbálja megoldani, kezelni ezt a többségi tulajdonossal, de nem „katasztrofális” a helyzet. Továbbá nincs arról szó, hogy nem akar fizetni a HALADÁS a stadion használatáért, de a támogatásként kapott pénzt a város így vissza is kéri.

Amúgy egy kormányhatározatban megítélték a stadionrész bérleti és rezsiköltségeit, de azok nem kerültek a klub felé elszámolásra.

Az meg nagyon helytelen nyilatkozat, hogy a FALCO és a HALADÁS ugyanannyi támogatást kap a várostól. A HALADÁS 4 éves pénzt kapott meg egyszerre, de még ez is messze van a FALCO egy éves támogatásától, pótbefizetéseitől.

Ez úton is gratulálunk a FALCÓNAK a rendkívül sikeres szereplésért, további sok sikert kívánok neki.

Volt pár éve egy szlogen, amit minden eseményen kiáltottak a szurkolók: MINDENKI SZOMBATHELYI. Ezt kellene újra elővenni.

közösség

további frisss

lap tetejére