Miért jó a gumiszőnyeg az autóba?

szponzorált tartalom (x) • 2023. november 27., hétfő •
A gumiszőnyegeket alapanyaguk alapján szokás megkülönböztetni a többi típustól. A gumiból vagy szövetből készült termékek gyakorlatilag lefedik a teljes palettát. Számos pozitívuma van annak, ha könnyen tisztítható szőnyegekkel egészítjük ki a kocsi belterét.
Miért jó a gumiszőnyeg az autóba?

A Peppi kínálatában megtalálható gumiszőnyegek magas minőséget képviselnek. 

Miket érdemes tudni róluk?

Az egyes fajták teljes mértékben passzolnak az autóba, ráadásul számos változata rögzíthető, így stabilan tartják eredeti pozíciójukat (a szennyeződés is nehezebben tud bejutni a szőnyeg mellé vagy alá). A tökéletes illeszkedés nagyban növeli a tisztán tarthatóságát. 

Nedvtaszító tulajdonságuknál fogva semmilyen anyagot (legyen az például bármilyen ital) nem szívnak magukba. Főként az őszi és téli hónapokra jellemző csapadékos időjárás viszontagságait is csökkentik (a peremes változatból nem tud kijutni még a folyadék sem, ezért gyerekes családoknak ideális). 

Szövetből készült társaiknál jóval tovább szolgálnak (ez a gumi alapanyag kedvező kopási tulajdonságának köszönhető). Takarításuk gyerekjáték (csak egy nedves rongy kell hozzá) és pillanatok alatt megoldható, hiszen felületének kialakítása folytán könnyen hozzáférhető minden pontja, így a tisztításakor sem kell sokat bajlódni vele. 

Egy szó, mint száz: használatának rengeteg előnye van. De ez még nem minden. Fokozhatjuk is praktikusságát. Speciálisan gumiból készült autós szőnyegekhez való tisztítószereket is be tudunk szerezni. Az alkalmazásuk által felvitt védőréteg további védelmet nyújt.

Egy ideig nem figyeltünk oda, és nagyobb mennyiségű kosz és oda nem illő anyag rakódott a szőnyegre? Pánikra semmi szükség. Flexibilis tulajdonságainak köszönhetően egyszerűen kivehetjük az autóból. Slag vagy magasnyomású berendezés segítségével pedig pillanatok alatt végzünk. Anyagából kifolyólag száradási idővel nem is kell számolnunk.

Elérhető bordás változatú szőnyeg is. Cipőnk, csizmánk talpát ezáltal pillanatok alatt megszabadíthatjuk a nem kívánatos piszoktól.

További előnyök is vannak a tarsolyban

Az előnyök, kedvező tulajdonságok listájával még korántsem végeztünk:

  • Egész évben megállja a helyét (nem kell váltogatnunk évente kétszer a téli és nyári szőnyegek között).
  • Prémium minőségű gumiból készülnek (felejtsük el a korábban jellemző és orrunkat meglehetősen leterhelő szagokat).
  • Rendkívül széles választékban érhető el (így mindenki megtalálja az igazit).
  • Formavilága pozitívan befolyásolja a belső tér megjelenését.
  • A szövetszőnyegekkel ellentétben garancia vonatkozik rájuk.

A tökéletes „útitárs”

Az autós gumiszőnyegekben az a legjobb, hogy feladatukat hivalkodás nélkül, némán teszik. Szinte észre sem vesszük, hogy léteznek, annyira beleolvadnak a környezetükbe. 

Ebben az esetben is igaz a mondás. A jót könnyű megszokni. Egy érdekes példával élve, olyanok mint a víz vagy az áram. Csak és kizárólag akkor vesszük észre, ha nincsenek.

Egy problémára azonban készüljünk fel. A Peppi webáruházának széles választéka meglehetősen megnehezíti majd a végső választást. 

közösség

további frisss

lap tetejére