Miért érdemes egyedi ékszert készíttetni?

szponzorált tartalom (x) • 2024. május 18., szombat •
Van egy konkrét elképzelésed a választott ékszert illetően, és sehol nem találsz olyat? Vagy pont az ellenkezője igaz: elképzelésed ugyan nincsen, de akármelyik webáruház vagy ékszerbolt kínálatát is nézed, egyszerűen nem találkozol olyan ékszerrel, ami igazán megfogna, amire azt mondanád, hogy: “ez lesz az”?
Miért érdemes egyedi ékszert készíttetni?

Ilyen esetben szokott általában a legtöbbünknél felmerülni az egyedi ékszer készíttetésének gondolata, mint opció, de sokan élből elvetik, mondván, hogy megéri-e ez egyáltalán. Nos, a mi válaszunk az, hogy abszolút.

Egyedi nyaklánc

A Namely.hu neves nyaklánca tökéletes példaként említhető, amely a saját szájízed szerint, a saját ízlésed alapján készül el, így sokkal nagyobb hozzáadott értéke van, különösen, ha az adott ékszer egy ajándék, és valóban sikerül vele eltalálnod a megajándékozott fél ízlését.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy míg más ajándékok elhasználódnak vagy elavulnak, addig ez a minőségi ezüstlánc éveken át megőrzi a szépségét és a jelentőségét.

A sokoldalúsága pedig már csak hab a tortán. Akár hétköznapi, akár alkalmi öltözékkel kombinálod, egy ilyen ékszer mindig hozzáad egy kis extra ragyogást és egyediséget a megjelenésedhez.

A rendelés menete

Amennyiben szeretnél egy neves nyakláncot rendelni a Namely.hu-tól, akkor azt egyszerűen megteheted. Elsőként ki kell választanod azt a modellt, amely stílus és szín tekintetében is megfelel a preferenciáidnak és az ízlésednek, majd a név megadása mezőnél be kell gépelned azt a nevet, amit a medálon szeretnél látni.

Végül, de nem utolsósorban pedig, ha szeretnél, akkor extra opcióként választhatsz még az ékszer mellé egy kiegészítő terméket is. Mondjuk egy masnis ajándékdobozt vagy egy gravír kártyát, amelyre rávésik a szívhez szóló üzenetedet. Persze ez akkor lesz releváns, ha ajándékba adod az ékszert.

Ha nem vagy az a nyakláncos típus

Ha nem igazán szoktál nyakláncot hordani, akkor sem kell lemondanod a neveddel vagy a monogramoddal ellátott egyedi ékszer viseléséről, mivel az említett webáruházban neves bokaláncok is kaphatók. Ráadásul olyan darabok, amelyek egyszerű, letisztult stílusban készülnek, így abszolút megmarad a hangsúly az egyéniségeden. Az pedig külön előnyük, hogy igazán szuperül mutatnak, amikor előkerülnek a szoknyák és a boka fölé érő nadrágok.

Ha a bokalánc sem tetszene

Ha sem a nyaklánc, sem a bokalánc nem a te stílusod, akkor érdemes elgondolkodnod egy, a Namely.hu-nál kapható gravírozható ékszeren, amely szintén igazán széles választékban érhető el, így az egyéniséged és egyedi stílusod alapján gyerekjáték lesz kiválasztani azt az egyet, amit szívesen viselsz majd nap mint nap.

Amennyiben kérdésed merülne fel ezekkel a termékekkel kapcsolatban, keresd bátran a webáruház munkatársait, akik mindenben szívesen állnak majd a rendelkezésedre!


 

közösség

további frisss

lap tetejére