Miért egyszerűek a hétköznapok a kerékpár-utánfutóval?

szponzorált tartalom (x) • 2024. május 27., hétfő •
A legjobb móka, ha biciklire ülhetünk kedvtelésből. Száguldunk két keréken anélkül, hogy azon kellene aggódni, hogy hogyan jutunk el A-ból B-be, továbbá az úti célunk felé haladva még sportolunk is.
Miért egyszerűek a hétköznapok a kerékpár-utánfutóval?

Egyre nagyobb teret hódít azonban a gondolat is, hogy a dolgozó réteg otthon hagyja az autót. Viszont a legtöbb helyzetben a tömegközlekedés okozta macera is elkerülhető egy kerékpár segítségével.

Férfiak esetében ez a legegyszerűbb, a legolcsóbb és sok esetben a leggyorsabb módja a munkába járásnak. Nőknél kicsit más a képlet, mert az átlagos háztartásokban a nőké a bevásárlás.

Bevásárlás egyszerűen, kerékpárral

Ahogy említettük, a napi boltba járás két keréken nem a legkomfortosabb feladat, ám egy szuper kerékpár utánfutó a Store11-től megoldás lehet. Gondolj csak bele… A vásárlás soha nem a legjobb pillanatban esedékes, de munkából hazafelé még inkább nem az.

Az ebéd már rég elmúlt, a vacsi meg még sehol. Tehát éhesen megyünk boltba. Ami valljuk be, a lehető legrosszabb opció, mert azt is megvesszük, amit egyébként nem akartunk. Talán ismerős az érzés, amikor elmész tejért, és három szatyorral jössz ki az üzletből.

Viszont ekkor tudatosul benned igazán, hogy két kerékkel érkeztél a négy helyett. Ilyenkor jöhet a matek, hogy melyik táskát hova akasztod fel… Ennél sokkal jobb megoldás, ha van egy utánfutó a bicikli mögött, mert az bizony elnyel akár öt telepakolt táskát is biztonságosan.

Személyszállítás kerékpáron 

Sokféle elmélet kering a köztudatban, hogy a biciklin szabad vagy sem a személyszállítás. Persze itt főleg kicsi gyerekekről beszélünk, mert a hétköznapi anyukák esetén ez abszolút a mindennapok kihívása.

A gyerekülés a bicajon adott, már csak fel kell pattanni, és irány az ovi. Na de a folyton izgő-mozgó apróságok sok esetben gondolják mókának a helyzetet, amikor megpróbálod beültetni egy kézzel.

Nyilván nem fog neked segíteni, mert az buli, ha ő nyer és megakadályozhatja a műveletet kacagva. Viszont ha van egy kerékpár utánfutód, akkor ez a reggeli cirkusz más dimenzióba kerülhet. Ez a speciális vontatmány pontosan arra lett kifejlesztve, hogy a kisgyermekek szállítását biztonsággal megkönnyítse.

Állatok szállítására alkalmas kivitel

A gyártók gondoltak még az állatok szállítására is, nem csak a bevásárlásra és a gyermekekre. Már az is megoldható, hogy a kis házi kedvencünket beültethessük egy utánfutóba a kiskosár helyett.

Nem gond többé, ha a ficánkoló kölyökkutya menet közben megrángatja a kormányt, mert mocorog. Az sem akadály, ha a kutyus termetéből adódóan nem kompatibilis a kerékpár kosárral.

Sokkal kényelmesebben magaddal tudod vinni egy kirándulásra az egész családot. Az egyik utánfutóban a gyerekek, a másikban pedig a kiskedvenc. Komfortos, biztonságos, kényelmes. Soha többé nem akarod majd a kosarat a bringán látni, ha van egy csoda utánfutód.

Mindhárom kivitel a megfelelő paraméterekkel van felszerelve. A teherszállításra alkalmas szerelvény teljesen más kialakítású, mint azok, amik személy vagy állat szállítására alkalmasak. A biztonság az első és a kényelem.

közösség

további frisss

lap tetejére