MI, TikTok, pályázatok - Nem félni, inkább használni kell

• 2024. április 12., péntek •
Pluszt visznek a hétköznapokba - az április végén induló háromhetes programsorozatot a H+ Média és Kulturális Egyesület szervezi közművelődési szakembereknek, civileknek, érdeklődőknek szerte Vas vármegyében. Erről is szó volt a legutóbbi civil sajtóreggelin.
MI, TikTok, pályázatok - Nem félni, inkább használni kell

Április 29-én indul az a programsorozat, amely főleg közösségek vezetőinek, közművelődési szakembereknek, civileknek szól, de bárki más is részt vehet rajta, akit érdekel. - A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával most először, de hagyományteremtő szándékkal indítunk "Közösségi tudásheteket". Ezzel segítséget szeretnénk adni a kínálkozó lehetőségek kiaknázásához, problémák megoldásához. A workshopok középpontjában a mesterséges intelligencia hétköznapi alkalmazása áll majd, ahhoz adunk tippeket, hogy hogyan hasznosítható ez a vívmány a közösségek, települések érdekében, miben könnyíti meg a munkát. Emellett személyes és online kommunikációs képzés is része a sorozatnak, ennek során szó lesz a TikTokról, amely megkerülhetetlen, és meg kell tanulni használni - fogalmazott Simon Ádám elnök.

Tájékoztató fórumokat is tartanak a háromhetes sorozat keretében: ezeken pályázati lehetőségekről is tájékozódhatnak a civilek. A helyszín Szombathelyen a TIT székház lesz, de a programok más városokban is elérhetőek lesznek. A részletes program április közepétől a szervezet honlapján, a hplusz.hu-n lesz elérhető.

közösség

további frisss

lap tetejére