Megszólalt a rendőrgyilkos: elárulta, tiszta-e a lelkiismerete

• 2023. január 15., vasárnap •
A férfit az egyik fővárosi kórház kórteremében tartják őrizetben. Sz. Szilárd egészen megdöbbentőt mondott...
Megszólalt a rendőrgyilkos: elárulta, tiszta-e a lelkiismerete

Komoly rendőri jelenlét tapasztalható az egyik fővárosi kórház traumatológiája előtt. Csak ez utal arra, hogy az épületben őrzik Sz . Szilárdot, azt a férfit, aki késével megölte Baumann Péter rendőrt.

A Bors munkatársa személyesen tudott beszélni a férfival - írta meg a metropol.hu. Sz. Szilárd mosolyogva reagált a pletykára, hírre, miszerint a lábát ért lövés miatt amputálni kellett a végtagját: megmutatta mindkét lábát, azokon mindössze kötés található.

Majd a lap feltette a nagy kérdés: a január 12-i események után, azok ismeretében, hogy egy ember az életét vesztette, tiszta-e a lelkiismerete.

Sz. Szilárd egyetlen mondattal reagált:

Általában tiszta a lelkiismeretem!

A beszélgetés azonban ezen a ponton véget ért, a rendőrök ugyanis megkérték az újságírót, hogy hagyja el a helyszínt.

A rendőrség közleményt adott ki:

"Az újbudai rendőrök ellen 2023. január 12-én éjszaka elkövetett támadás gyanúsítottját a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának munkatársai kórházban őrzik. A gyanúsítotthoz egy újságíró megpróbált bemenni, ezt a rendőrök megakadályozták. Az újságíró a kórház folyosójáról kiabált be a férfinak, mire a rendőrök igazoltatták, és elküldték a helyszínről. A gyanúsítottal továbbra sem beszélhetnek a média képviselői."

közösség

további frisss

lap tetejére