Megöltek egy házaspárt Újpesten

• 2024. május 24., péntek •
A saját, 37 éves fiuk végzett egy újpesti házaspárral. A férfi előállítása, elszámoltatása folyamatban van – közölték a rendőrök.
Megöltek egy házaspárt Újpesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 24-én 10 óra 19 perckor érkezett bejelentés, hogy a bejelentő a testvérét és annak feleségét nem éri el, nem tudja velük a kapcsolatot felvenni - írja a Index. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a házaspár IV. kerületi, Liszt Ferenc utcában található ingatlanjába,

AHOL A HÁZASPÁRT HOLTAN TALÁLTÁK.

Tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség bűncselekmény gyanúja, így a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a nyomozók megkezdték az elkövető azonosítását, elfogását.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói egy órán belül újpesti lakásán elfogták.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói egy órán belül újpesti lakásán elfogták. A férfi előállítása, elszámoltatása folyamatban van – írta a police.hu.

Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére