Melegünk van - Megkérdeztük, mikor nyit a Tófürdő!

SZOVA • 2018. május 31., csütörtök •
A Szent Márton-kártyával továbbra is kedvezményeket kapunk.
Melegünk van - Megkérdeztük, mikor nyit a Tófürdő!

A SZOVA Zrt. kérdésünkre küldött válaszát változtatás nélkül közöljük:

Terveink szerint 2018-ban június 2-án szombaton nyit a szombathelyi Tófürdő. A végleges időpontról a www.szova.hu weboldalon és a létesítmény facebook oldalán tájékoztatjuk az érdeklődőket.

A SZOVA Nonprofit Zrt. munkatársai hetek óta azon dolgoznak, hogy a Tófürdőn minden készen álljon a szezonkezdetre. Megtörténtek a szükséges javítások úgy, mint például a csempék cseréje, a fugázás, az épületek tisztasági festése, illetve a padok festése, a kertészeti munkák és a takarítás. A hét elején pedig a medencéket is elkezdték feltölteni a kollégáink. A létesítményeknek van egy állandó kollektívája, de szezonális jelleggel is szép számmal foglalkoztatunk munkatársakat, mostanra az egész csapat összeállt.

A Tófürdő továbbra is ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a nyári napokban: a fürdőzők rendelkezésre áll úszó- és tanmedencénk, kalandmedencénk is számos élménylehetőséggel várja az érdeklődőket, a bátrak pedig óriáscsúszdáinkról csobbanhatnak a hűs vízbe. A gyermekek a számukra kialakított háromrészes medence-együttesben pancsolhatnak és lubickolhatnak kedvükre.

Szolgáltatásaink árát az idei évben nem emeltük. Belépőjegy típusainkról és árainkról a www.szova.hu weboldalon találnak információt az érdeklődők. Továbbra is lehetséges a Tófürdőn a SZÉP kártyával és bankkártyával történő fizetés, illetve a szombathelyiek Szent Márton kártya felmutatásával kedvezményes jegyet válthatnak.

A Tófürdő-Műjégpálya létesítményegyüttes életében az elmúlt szezon óta történt egy nagy változás: épül a szombathelyi fedett jégcsarnok. Sokak álma válik valóra a beruházás létrejöttével, hiszen a megvalósulás után a szombathelyi jeges sportegyesületek nemcsak a téli szezonban, hanem szinte egész évben edzhetnek, fejlődhetnek és öregbíthetik a város hírnevét. Az építkezés és az innováció ugyanakkor azzal jár, hogy az idei évben a sportpályáinkat nem tudják használni a vendégeink, továbbá lezárásra került a pénztárhoz közelebb eső parkoló egy része. Ezekért az átmeneti kellemetlenségekért látogatóink elnézését kérjük és számítunk megértésükre!

A sportpályák hiányában ebben a szezonban a vízi játékokra koncentrálunk rendezvényeinken, várhatóan folyamatosan szervez majd programokat a Szabadidősport Szövetség és a Városi Diáksport Bizottság.

 

közösség

további frisss

lap tetejére