Meghalt Lil Tay, a 15 éves álrapper

index.hu • 2023. augusztus 10., csütörtök •
Mindössze 15 évesen meghalt Lil Tay gyereksztár. A család híradása szerint a lány bátyja szintén elhunyt. Lil Tay 2018-ban, kilencévesen lett híres, miután rapsztárként viselkedve osztott meg magáról videókat a közösségi oldalán
Meghalt Lil Tay, a 15 éves álrapper

Meghalt Claire Hope, művésznevén Lil Tay kanadai tini rapper. A család a lány Instagram-oldalán közölte halálhírt, amelyben arról is írnak, hogy a bátyja is meghalt - írja az index.hu.

Fájó szívvel közöljük a hírt, hogy a mi szeretett Claire-ünk hirtelen és tragikus körülmények között meghalt. Nincsenek szavak, amelyek kifejezik fájdalmunkat. A halál váratlanul ért minket, és még mindig sokkos állapotban vagyunk. Testvére halála elképzelhetetlen mértékben mélyíti  fájdalmunkat. Kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben a család magánszféráját.

Claire örökké él a szívünkben, hiánya mindenkinek fáj, aki ismerte és szerette őt

– írta a család. A Mirror arról is ír, a család nem árulta el a lány és bátyja halálának okát.

Gyerekként lett „mocskos szájú” rapper 

Mint arról az Index is írt korábban, Lil Tay 2017-ben, mindössze kilencévesen lett híres a közösségi oldalakon annak köszönhetően, hogy úgy viselkedett, mint egy menő rapsztár.

Pénzt lóbált, káromkodott, sportkocsik előtt pózolt.

Az internet imádta, 3,3 millióan követték a közösségi oldalán.

A kislány karrierje sokáig felfelé ívelt, azonban 2018-ban megjelent egy Verge-cikk arról, hogy az édesapja valószínűleg molesztálhatta őt. Életének minden apró részletét darabokra szedte a bulvár, és mire elkezdhetett volna kamaszodni, gyakorlatilag az egész élete nyitott könyv volt a világ számára. Ezek után az is kiderülhetett, hogyan használták fel a saját rokonai arra, hogy marketingeszközként pénzt keressenek vele. Mindezek mellett rengeteg támadást kapott az interneten, amiért pénzt szórva produkálta magát, sokan a halálát kívánták.

A történtek után 2018-ban a kislány eltűnt a közösségi médiából, halálhíre előtt a nyilvánosság semmit sem tudott róla.

 

közösség

további frisss

lap tetejére