Meghalt az Eufória producere, Kevin Turen

• 2023. november 14., kedd •
Kevin Turen, az HBO Eufória és Az Idol című sorozatok producere 44 évesen lelte halálát – írja a New York Post. A hírt a Penske Media Corporation (PMC) szóvivője vasárnap erősítette meg. A halál okáról egyelőre nem lehet többet tudni.
Meghalt az Eufória producere, Kevin Turen

„Sok hollywoodi sikere ellenére Kevin legnagyobb szenvedélye a családja és a barátai voltak” – mondta Jay Penske, a PMC vezérigazgatója és Turen közeli barátja. „Annyira büszke volt a gyerekeire. Feleségével, Evelinával elhatározták, hogy megpróbálják jobbá tenni a világot. A szívünk megszakad értük, és mindannyian mélységesen hiányoljuk. Nagyon fog hiányozni nekünk Kevin, és ez a város ma elveszítette egyik legfényesebben feltörekvő csillagát” – fogalmazott a szóvivő. 

Kevin Turen a Columbia Egyetemen tanult, ahol angol és kritikai filmtudományi diplomát szerzett, utána Sam és Ashley Levinsonnal együtt megalapította a Little Lamb Productionst, amely az Eufória című sorozatot készítette - írja a Magyar Nemzet.

Nem ez az első vesztesége a népszerű sorozatnak az idén: július 31-én drogtúladagolás miatt halt meg Angus Cloud, az egyik fiatal sztár.

Fotó: Michael Kovac/Getty for NEON
Forrás: magyarnemzet.hu

közösség

további frisss

lap tetejére