Megelőzhető átverések - Figyelemfelhívó előadás időseknek

há • 2023. november 30., csütörtök •
Saját ismerősei között is van, akinek a nagyszüleivel előfordult, hogy meglopták: Mák Zsombornak ez volt az utolsó csepp a pohárban, mielőtt eldöntötte, hogy segít a hasonló esetek megelőzésében.
Megelőzhető átverések - Figyelemfelhívó előadás időseknek

Időskorúaknak tart előadást az ünnepi időszakban gyakrabban előforduló csalásokról és átverésekről Mák Zsombor a jövő héten az ŐrvidékHázban, mert úgy tapasztalja, hogy sok eset megelőzhető lenne, ha valaki felhívná a figyelmet az elővigyázatosságra.

- Saját ismerőseim között is van, akinek a nagyszüleit csúnyát átverték, és emiatt döntöttem úgy, hogy megteszem, amit lehet annak érdekében, hogy mások elkerüljék ezt a helyzetet - mondta érdeklődésünkre. Szerinte nagyon kiszolgáltatott ez a korosztály, könnyen megbíznak másokban, amivel sokan vissza is élnek. - Ők építették fel azt a világot, amiben élünk, sokat köszönhetünk nekik, a legkevesebb, hogy vigyázunk rájuk, ahogy tudunk - hangsúlyozta Mák Zsombor, aki december 7-én és 8-án, mindkét napon 17.30-tól 19 óráig előadást tart az ünnepi időszakban elharapódzó átverésekről, csalásokról, és arról, mire kell az időseknek odafigyelniük.

A felhívást a Facebookon is közzétette, ebből kiderül, hogy az előadás ingyenes, de alkalmanként 70-70 férőhely van, tehát aki szeretne részt venni valamelyik napon, adja le jelentkezését a plakáton található elérhetőségek egyikén.

közösség

további frisss

lap tetejére