Megbüntették L.L. Juniort és G.w.M-et a száguldozás miatt

• 2023. szeptember 16., szombat •
Kiszabták a büntetést L.L. Juniorra és G.w.M-re, miután a két rapper a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel száguldozott Budapesten.
Megbüntették L.L. Juniort és G.w.M-et a száguldozás miatt

Mint ismert, L.L. Junior a közösségi oldalán tett közzé egy videót, amelyen az látható, hogy G.w.M-mel százzal hajtanak át a Petőfi hídon – ami persze sokakat felháborított, a rendőrség pedig közigazgatási és szabálysértési eljárást indított ellenük - írja az Origó.

A két rapper azóta pénzbírságot és több büntetőpontot kapott – tudta meg a Bors. A lappal a budapesti rendőrfőkapitányság azt is közölte, hogy L.L. Junior komolyabb büntetést kapott, mivel a videózáshoz a telefonját is használta vezetés közben.

"A budapesti rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt

a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki,

míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített" – olvasható a rendőrségi közleményben.

Forrás: origo.hu

közösség

további frisss

lap tetejére