Még a tévé is sír, eltűnnek a kedvenc sorozataink

frisss.hu, nlcafe.hu • 2015. december 08., kedd •
2016-ban akadnak majd olyan műsorok, amiket nem láthatunk a képernyőn.
Még a tévé is sír, eltűnnek a kedvenc sorozataink

Vannak olyan sorozatok, melyek szereplői szinte beépülnek az életünkbe. A munkából, az iskolából rohanunk haza, hogy leheveredjünk a tévé elé. Jövőre azonban több kedvencünk is eltűnik. Íme:

Két pasi meg egy kicsi

Bátran kijelenthetjük, hogy az egyik legnépszerűbb, legszórakoztatóbb sorozat. Sajnos addig működött igazán, amíg Charlie Sheen életéről szólt. Aztán kiszállt, és jött Ashton Kutcher. Többektől hallani, hogy így nem olyan jó a műsor, Charlie-t már megszerettük. A Két pasi meg egy kicsi 12 év után búcsúzik a nézőktől.

A mentalista

A sorozat készítői még azután húztak rá másfél évadot a sorozatra, hogy Patrick Jane elkapta Red Johnt. Érdektelen, varázsát vesztett műsor lett ezzel. De legalább egy esküvővel búcsúztak 2015-ben.

Glee - Sztárok leszünk!

Itthon még megy a sorozat, viszont idén tavasszal az Egyesült Államokban elbúcsúzott. Nem lehetett mit kezdeni a sztorival, miután a férfi főszereplőt alakító színész túladagolásban meghalt.

Mad Men - Reklámőrültek

A Matthew Weiner által készített, többszörös díjnyertes amerikai televíziós sorozatból sem lesz több évad. A végén csak megkapta az Emmy-díjat John Hamm.

Hannibal

A Hannibal nem csak az Egyesült Államokban búcsúzott 2015-ben, hanem Magyarországon is. Az egyik csatorna a napokban vetítette le az emberevő dokiról szóló sorozat utolsó részét.

Szívek doktora, Jackie nővér, Városfejlesztési osztály - ezek is búcsúznak idén:

 

közösség

további frisss

lap tetejére