Második edzőmeccsüket is behúzták

sd • 2020. augusztus 08., szombat •
Az SZKKA ellenfele ezúttal a Boglári Akadémia-SZISE volt az Aréna Savariában, ahol végül 4 góllal verte a házigazda az újoncot.
Második edzőmeccsüket is behúzták

A forgatókönyv hasonló volt a Mosonmagyaróvár ellen vívott edzőmeccshez, azaz szépen kezdtek a szombathelyi lányok, de aztán mindig sikerült visszazárkóznia a vendégeknek. 2-3 góllal ugyan többször is ellépett az SZKKA a NEKÁ-tól, de a bogláriak könnyű gólokkal tartották a lépést a vasiakkal. Az első félidő végére átszakadt az a bizonyos gát, így a szünetre 5 gólos szombathelyi előnnyel vonulhattak a csapatok.


Térfélcserét követően a 46. percben már 26:27 állt az eredményjelzőn, ismét elfogyott a hazai előny, de a Marosán-lányok játéka nem esett össze, amihez kellettek Tomasevic bravúrjai és Horváth Petra extrája, aki meg sem állt 8 gólig. Összességében - eltekintve a már-már szokásosnak mondható hullámvölgyektől - megérdemelten nyerte meg 35:31-re második felkészülési mérkőzését is az SZKKA.


SZKKA – Boglári Akadémia-SZISE 35-31 (22-17)
Aréna Savaria, 400 néző

SZKKA: Tomasevics – Csire 5, Bandelier 3, Pődör 3/1, Horilszka 4, Agbaba 4, Orbán 3 Csere: Mayer 3, Horváth P. 8, Szendrei 2, Tóth, Varga N., Kozma.

Boglári Akadémia-SZISE: Vajer – Takó 3, Juhász 1, Kajdon 6, Kukucska 3, Nagy, Bánhidi 1 Csere: Koronczai 1, Mlinkó 2, Vámos 3, Faragó 4, Németh 1, Farkas 4, Kocsis 1.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére