Majka közel hárommillió forintról mondott le

borsonline.hu • 2023. szeptember 03., vasárnap •
Bár Majka nem ismer barátságot a játék hevében, végül mégis úriemberhez méltóan viselkedett a Szerencsekerék VIP debütáló adásában. Jocival és Gabival megható gesztussal zárták a játékot.
Majka közel hárommillió forintról mondott le

Nevetésből és izgalmakból ezúttal sem volt hiány: parádésan startolt el a Szerencsekerék VIP kiadása a TV2-n. Bár Majka játék közben nem ismert kegyelmet, végül gáláns lépést tett barátja kedvéért - írta meg a borsonline.hu.

VIP a Sztárban Sztár leszek! mestereivel

Szombatonként különleges, VIP adással jelentkezik a Szerencsekerék című kvízműsor: ezeken a napokon a három játékos közül nem csak egyikük sztárvendég: mindhárman ismert személyiségek. Az első adásban jól ismert trió mérettette meg magát: a Sztárban sztár leszek! ítészei közül hárman próbálták ki magukat a szókitaláló játékban: Pápai Joci, Majka és Tóth Gabi.

Majka: „A játék számomra véresen komoly!"

Játék közben Majka nem ismert barátságot, sőt! Elárulta, hogy a családját sem kíméli ilyen szituációkban:
– A játék számomra véresen komoly! Otthon sem hagyom, hogy csaljanak! – idézte fel a műsorban, ahol be is bizonyította, hogy komolyan beszél: mikor Gabi súgni próbált Jocinak, Majka rávetette magát és kezével betapasztotta az énekesnő száját.

Vehemens természetét azonban a fődíj-játékban félretette az ózdi rapper. Bár tudásának és szerencsés pörgetéseinek hála ő mehetett a végjátékba, önként lemondott a közel hárommillió forinttal kecsegtető lehetőségről cimborája, Joci javára! 

Majka gáláns felajánlást tett

A két zsűritag végül úgy döntött, nem hagyja magára Jocit: hárman álltak a végső feladvány megoldása elé, amit Majka, rutinos pókeresként, hamar ki is talált. Kimondta a „cinkelt pakli” megfejtést, aminek hála 2,8 millió forintot nyertek! Majka ekkor közölte: a nyereményt a Magyar Hospice Alapítványnak ajánlja fel, akiknek nagy tiszteletben tartja a munkásságát, hiszen az ő családjában is volt, akinek az alapítvány segített.

közösség

további frisss

lap tetejére