Magyar Pétert már az iskolában is Pszicho Petinek hívták

• 2024. április 11., csütörtök •
A Megafon véleményvezéreként fontosnak tartom, hogy egy új baloldali szereplőről lerántsam a leplet, ahogy ezt a többi megafonos munkatársam is teszi. Magyar Péter ugyanannak a globalista projektnek a része, amit az elmúlt években már láthattunk (több alkalommal is), és erre fel kell hívni az emberek figyelmét – minderről Bohár Dániel beszélt az Origónak annak kapcsán, hogy az elmúlt hetekben rengeteg mémet készített az exférjről.
Magyar Pétert már az iskolában is Pszicho Petinek hívták

Miért készítesz ennyi mémet Magyar Péterről?

Magyar Péter a baloldal legújabb reménysége, Messiás 2.0, a 2024-es Márki-Zay Péter. Varga Judit volt férje az évtizedes “focistafeleség” szerepből előlépett és politikai aktor lett - olvasható az Origón. A Megafon véleményvezéreként fontosnak tartom, hogy egy új baloldali szereplőről lerántsam a leplet, ahogy ezt a többi megafonos munkatársam is teszi. Magyar Péter ugyanannak a globalista projektnek a része, amit az elmúlt években már láthattunk (több alkalommal is), és erre fel kell hívni az emberek figyelmét. 

Miért nem kedveli Magyar Péter ezeket a mémeket?

Nem vagyok benne biztos, hogy nem kedveli, hiszen az összes posztnál kommentel, reagál ezekre a bejegyzésekre. 

Miért válaszolgat folyamatosan vissza? 

Magyar Péter egy végtelenül narcisztikus ember. A megnyilvánulásai, a viselkedése is megmutatja ezt. Magyar Péter mindig is akart lenni valaki, de évtizedekig csak a volt felesége árnyékában élt, ez borzasztóan frusztrálta. Most élvezi a baloldali rivaldafényt, az interjúkat, a szerepléseket, ez vezeti minden cselekedetét. Magyar Pétert egyáltalán nem érdekli egyetlen ember sem, csak saját maga. 

Információink szerint az ismerősei (mármint Magyar Péter ismerősei) régebb óta Pszicho Petinek hívják. Mit tudsz erről?

Magyar Pétert már az iskolában is Pszicho Petinek hívták - legalábbis ezt mondták róla többen, akik akkor is ismerték. Elnézve a viselkedését, nem igazán csodálkozom ezen. Magyar Péter egy agresszív ember, aki bántalmazta a volt feleségét, de a valódi énjét azok is megtapasztalhatták, akik követték a szombati rendezvényét. A követőit, illetve munkatársait is több alkalommal “lehülyézte”. Így egy komoly ember nem viselkedik. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére