Magyar készpénzmentes fizetési megoldás a Forma-1 Bahreini Nagydíjon

• 2024. február 24., szombat •
Kilép Közép-Kelet-Európából a Festipay.
Magyar készpénzmentes fizetési megoldás a Forma-1 Bahreini Nagydíjon

A magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató rendszerét vezeti be a szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) – közölte a magyar társaság az MTI-vel.

A Bahreini Nagydíj idén teljesen készpénzmentes lesz

- írja a Mandiner.

A látogatók választhatnak, hogy a meglévő fizikai vagy digitális bankkártyáikat használják, vagy készpénzt töltenek fel egy „BIC PAY” plasztikkártyára a 7 kijelölt feltöltő standnál, vagy a mobil feltöltőpontokon. A kártyát használó látogatók a fel nem használt egyenlegüket a rendezvény végeztével visszaválthatják.

A kereskedők a Festipay integrált POS-termináljait használják majd digitális fizetésre, a termékek kezelésére, a készletellenőrzésre. A magyar alapítású Festipay Közép-Kelet-Európa vezető digitális fizetési és integrált rendezvényszervezési szolgáltatója fesztiválok, rendezvények és helyszínek számára, 13 országban van jelen.

2023-ban a vállalat nettó árbevétele elérte az 1,2 milliárd forintot a 2022-es 902 millió forint után. Adózott eredménye 2022-ben 62 millió forint volt, a tavalyi évről még nincs adat. A társaság alkalmazottainak száma 10 fő, de fesztiválokon – mint például a Sziget Fesztivál – 300-400 között van a szezonális munkatársaik száma.

Forrás: mandiner.hu, (MTI)

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP

közösség

további frisss

lap tetejére