Magyar dolgozókat toboroz egy német hipermarket

• 2023. november 01., szerda •
Nem kell németül beszélniük, elég, ha csapatjátékosok, és van saját autójuk azoknak a munkavállalóknak, akiket egy németországi hipermarketbe várnak. A Möchmül településen található áruház kifejezetten magyar raktári komissiózókat keres nem mindennapi feltételekkel.
Magyar dolgozókat toboroz egy német hipermarket

Egy kifejezetten magyaroknak szóló, németországi álláshirdetést tett közzé a német hipermarketlánc, a Kaufland - írja az Index.

A Budapesttől autóval nagyjából 10 órányira lévő német Möchmühl településen található telephelyükre keresnek logisztikai munkatársat, még a németnyelv-tudás sem elvárás, és akár óránként 4400 forintot is lehet keresni – áll a hirdetésben. 

Magyarországon nincs üzletük, de magyarokat várnak

A Kaufland áruházláncnak jelenleg több mint ezer üzlete van különböző európai országokban, ám Magyarországon egyelőre nincsenek jelen, ezért különösen érdekes, hogy magyar nyelvű hirdetést adott fel, magyar munkavállalókat keresve a munkatársai közé. 

A cég raktári komissiózókat keres a logisztikai központjába (hűtöttáru-raktárban) áru-összekészítésre. A termékeket ráadásul egy hangvezérlésű rendszerrel kell összekészíteniük, majd a rakodóterületre juttatniuk. 

A bérezés 17,10 euró bruttó órabér, ami az elmúlt időszak euróárfolyamait tekintve (októberi átlagos euróárfolyam: 384,8 forint) körülbelül 6580,08 forintos órabért jelent, ami 

EGY 8 ÓRÁS MUNKANAP ESETÉN NAGYJÁBÓL BRUTTÓ 52 640 FORINT (NETTÓ KB. 35 000 FORINT).

Emellett még egyéb juttatásokat is ígérnek az álláshirdetésükben, mint karácsonyi/nyári juttatás, teljesítménybónusz, különböző extra kiegészítéseket. Ezenkívül a munka és a magánélet összeegyeztethetőségének támogatására évente 6 hét szabadságot is biztosítanak. 

A cég segít a magyar munkavállalóknak az egészségvédelemben (pl. üzemi orvos, együttműködés fitneszstúdiókkal), de még a lakóhelykeresésben is. 

Nem kell németül beszélniük

Különös, hogy a feltételek között nem szerepel a németnyelv-tudás, elég, ha a számokat 0-tól 9-ig érti a jelentkező. Elvárás azonban, hogy a dolgozóknak legyen komissiózási munkatapasztalatuk, hogy legyenek csapatjátékosok, hogy bírják a két műszakos munkarendet, továbbá legyenek lojálisak és megbízhatóak, és legyen saját autójuk. 

Forrás: index.hu
Fotó: illusztráció, forrás: msn.hu

közösség

további frisss

lap tetejére