Legalább hat lövést adtak le egy támadóra Hamburgban a lengyel-holland meccs előtt

vg.hu • 2024. június 16., vasárnap •
Körülbelül 30 000 holland szurkoló van a városban, és valószínűleg ugyanennyi lengyel, és úgy tűnik, jó hangulat uralkodik a mérkőzés előtt, látszólag nem érintette az eset a jelenlévőket.
Legalább hat lövést adtak le egy támadóra Hamburgban a lengyel-holland meccs előtt

Közvetlenül a Lengyelország-Hollandia mérkőzés előtt egy férfi, valószínűleg holland szurkolókra támadt csákánnyal - írja a vg.hu. A hamburgi mérközés előtt a rendőrök lelőtték a támadót, miközben legalább 6 lövést adtak le. A hírek szerint lábon lőtték a támadót.

Sajtóértesülések szerint az eset a holland labdarúgó-válogatott szurkolói számára fenntartott szurkolói zóna közelében történt. Ma Hollandia Lengyelországgal játszik. Körülbelül 30 000 holland szurkoló van a városban, és valószínűleg ugyanennyi lengyel, és úgy tűnik, jó hangulat uralkodik a mérkőzés előtt, látszólag nem érintette az eset a jelenlévőket. A rendőrség közleménye szerint egy férfi csákánnyal és "gyújtószerkezettel" fenyegette meg a rendőröket. A meccs előtt a szurkolók egyébként valóságos karneváli hangulatot teremtettek már négy órával a kezdés előtt.

közösség

további frisss

lap tetejére