Lefújták a nyár egyik legjobban várt fesztiválját

• 2024. június 12., szerda •
A zalai Margófeszt idén elmarad. A szervezők szerint sok-sok tervük volt, de elegendő támogatás hiányában nem tudják azt a színvonalat, minőséget tartani, amit a Margófeszt látogatónak nyújtani szeretnének.
Lefújták a nyár egyik legjobban várt fesztiválját

Négy évvel ezelőtt azért vágtak bele a Margófesztbe, mert szerettünk volna a Balaton környékén fesztiválozni: sok zenével és irodalommal, egy számunkra kedves környezetben, amit maximálisan megtaláltunk Szentgyörgyváron. A fesztivál látogatottsága évről-évre növekedett, idén minden eddiginél többen vásároltatok bérletet az első időszakban – olvasható a szervezők közleményében - írja az Index.

Sok-sok tervünk volt, szuper fellépőkkel és kempinggel, de elegendő támogatás hiányában nem tudjuk azt a színvonalat, minőséget tartani, amit a Margóktól elvárunk, és amit a Margófeszt látogatóinak nyújtani szeretnénk. Nehezen, de úgy döntöttünk, hogy a zalai Margófesztet, bármennyire is szeretjük, most nem rendezzük meg.

– fogalmaztak, majd köszönetet mondtak minden támogatójuknak, aki az elmúlt években mellettük állnak. Köszönetet mondtak Szentgyörgyvárnak, hogy otthont adott az elmúlt három évben a Margófesztnek, önkénteseiknek, a fantasztikus fellépőiknek, és leginkább a közönségnek, hogy Zalában is velük tartottak.

Arról is írnak, hogy a Margó további programjai változatlanul folynak tovább, legközelebb az Őszi Margó Irodalmi Fesztiválon találkozhatunk velük a Nemzeti Táncszínházban, a Millenárison októberben.

Aki már vásárolt bérletet, visszatérítjük a bérlet és kempingbérlet árát, ennek lépéseiről és időpontjáról, jegyértékesítési partnerük, a Tixa fog e-mailben tájékoztatást küldeni. Amennyiben elakadást tapasztalnak a visszatérítésben, írjanak az info@margofeszt.hu e-mail címre.

Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére