Kozsót bűnözők bántalmazták a börtön fürdőjében

origo.hu • 2023. május 21., vasárnap •
Szakemberek, gyógyszerek és a kedvese, Ágica segítségével próbál túljutni Kozsó a négy évvel ezelőtti floridai bebörtönzése okozta traumán. Például azon a ma is kísértő emléken, hogy veszélyes bűnözők bántalmazták.
Kozsót bűnözők bántalmazták a börtön fürdőjében

Kozsó a Frizbi TV adásba kerülő interjújában emlékezett vissza négy évvel ezelőtti bebörtönzése sokkoló részleteire - írta az origo.hu.

– Amerikában a produceri munkásságom miatt kaptam zöld kártyát, amit aztán visszaadtam, mert úgy döntöttem, magyar szeretnék lenni, nem amerikai állampolgár. Akkor turistavízummal mentem kizárólag pihenni öt hétre Amerikába, ám az ottani repülőtéren bevittek egy belső épületbe. Ők nem látták, hogy nincs már zöld kártyám, és azt hitték, a turistavízummal akarok valahogy csalni – mesélte a műsor felvételén a zenész, akit hátrabilincselt kézzel szállítottak egy szigeten álló börtönbe, ahol több mint egy hónapig tartották fogva.

– Nagyon nehéz túllendülni azon, hogy 38 napig be vagy börtönözve Amerikában a legkeményebb bűnözők között, akik pontosan tudják, hol nem lát a kamera, és a fürdőben ütnek, rúgnak, ahol érnek – tette hozzá Kozsó, akinek a mai napig szakemberek segítenek feldolgozni a történteket, de sokszor a legváratlanabb pillanatokban kapja el egy-egy pánikroham.

Kép: origo.hu
 

közösség

további frisss

lap tetejére