Közösségben élik meg az ünnepeket a szombathelyi keleti városrészen

há • 2024. március 31., vasárnap •
Közösen készült a húsvéti ünnepekre a szombathelyi keleti városrész lakóközössége, szombaton ismét tartalmas programot szervezett a városrészi civil szervezet az itt élőknek.
Közösségben élik meg az ünnepeket a szombathelyi keleti városrészen

Hétről hétre egyre többen látogatnak ki a Nyitra utcai iskola udvarára a Keleti Városrészért Egyesület programjaira, most szombaton húsvétváró rendezvényt tartottak, és hatalmas volt az érdeklődés.

- Igyekeztünk ismét a családokat megszólítani, mert jó ezeket az ünnepeket közösségben, ismerősök, régi és új barátok körében megélni, tartalmas programok kíséretében. Ezért szerveztünk szabadtéri húsvétvárót most szombatra, természetesen szervezetünk székhelye, a Nyitra utcai iskola udvarára, amely legtöbbször otthont ad az eseményeinknek. Gondoltunk a kisebbekre és a nagyobbakra is, nemcsak sok játék, hanem színvonalas műsorok is várták a közönséget - mondta lapunknak Németh Krisztián egyesületi elnök.

A keleti városrész lakói vevők voltak az ötletre, a szervezőket is meglepte a nagy érdeklődés. Ez a nap a jókedvről, a vidámságról, a mosolyokról szólt, ráadásul minden program ingyenes volt.

Népszerű  volt az arcfestés, a gyerekek Nyuszi Kupán vettek részt, fellépett Rolando bűvész, de színvonalas produkcióval készült az iskola rock and roll csapata, a régi ismerős Tarisznyások együttes, és felléptek az Ungaresca táncosai is.

közösség

további frisss

lap tetejére