Köszönetet mondott a BRFK-nak a verőcei hajóbaleset egyik áldozatának édesanyja

• 2024. május 21., kedd •
Lányát vesztette el.
Köszönetet mondott a BRFK-nak a verőcei hajóbaleset egyik áldozatának édesanyja

„Köszönjük a keresést, sajnos az én gyermekem volt az egyik áldozat, akit megtaláltak” – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalára a tragédiában érintett család, B. Boglárka édesanyja – számolt be róla a Mandiner.  

A gyászoló nő a BRFK azon bejegyzése alá írt egy rövid posztot, amelyben a rendőrség arról tájékoztatott, hogy a motorcsónakot kiemelték, de a baleset részleteinek feltárásához még hosszabb időre van szükség.

Mint azt a Mandiner is megírta, május 19-én a fiatalok egy kisgéphajóval éppen hazafelé indultak, amikor eddig tisztázatlan okokból összeütköztek egy jóval nagyobb szállodahajóval. A bázeli illetőségű Ms. Heidelberg ezután továbbment, annak kapitánya feltehetőleg észre sem vette a balesetet. A hajót végül Komáromnál állították meg, ahol a rendőrség és a szakértők alaposan megvizsgálták.

A motorcsónakon utazó nyolc fiatal az ütközés erejétől a vízbe zuhant. Az egyikük súlyos sérülésekkel ki tudott úszni a partra, és megmenekült, egy nő és egy férfi holttestét később megtalálták, ötüket pedig jelen pillanatban is hatalmas erőkkel keresik.

Nyitókép: a BRFK Facebook-oldala
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére