Körözött gyanúsítottat, ittas sofőröket fogtak a rendőrök Vasban

• 2024. február 26., hétfő •
Vas vármegyében 2024. február 23-án 5 óra és 2024. február 26-án 5 óra közötti időben három, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Körözött gyanúsítottat, ittas sofőröket fogtak a rendőrök Vasban

Az elmúlt 72 órában két ittas járművezetővel szemben intézkedtek a vasi egyenruhások, akikkel szemben Szombathelyen mutatott pozitív értéket az alkoholteszter - közölte a rendőrség. Egy sofőr pedig balesetet is okozott. Őket további mintavételre előállították és ellenük – vezetői engedélyük elvétele mellett – ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Egy káldi sofőrrel szemben intézkedtek a sárvári rendőrök 2024. február 24-én, a délutáni órákban. Az igazoltatás során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Vele szemben – szabálysértési őrizetbe vétele mellett – eljárást kezdeményeztek engedély nélküli vezetés miatt.

Celldömölkön, a Géfin Lajos téren intézkedtek a rendőrök 2024. február 24-én egy adorjánházai gépkocsivezetővel szemben. Megállapították, hogy a férfit közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözik, továbbá azt is, hogy őt a járművezetéstől már korábban véglegesen eltiltották. A körözöttet előállították, gyanúsítottként kihallgatták és eljárást kezdeményeztek ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

közösség

további frisss

lap tetejére