Körmendi kerékpárost keres a rendőrség

• 2023. szeptember 19., kedd •
Közlekedési baleset történt 2023. szeptember 8-án, 19 óra 30 perc körül Körmenden, a Negyvennyolcas utca 10/a. szám előtt. Egy ismeretlen kerékpáros a bicikliúton közlekedett Csákánydoroszló irányából a városközpont felé, amikor összeütközött egy szemből érkező, a kerékpárját toló magyarnádaljai lakossal. Az ütközés után az ismeretlen kerékpáros felsegítette a gyalogost, majd miután meggyőződött róla, hogy nem sérült meg, elhagyta a helyszínt. A gyalogos férfi a balesetet követően lábfájdalma miatt orvosi ellátásra jelentkezett, ahol kiderült, hogy a balesetben mégis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
Körmendi kerékpárost keres a rendőrség

Az eset körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében a Körmendi Rendőrkapitányság kéri annak a kerékpárosnak a jelentkezését, aki a fent leírt baleset részese volt.

Jelentkezni személyesen a Körmendi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető, 06/94/414-040-es számon, illetve a Telefontanú ingyenes, 06/80/555-111-es zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó számon lehet!

Segítségüket köszönjük!

Forrás: police.hu

közösség

további frisss

lap tetejére