Könnyed kikapcsolódás egy wellnessparadicsomban

szponzorált tartalom (x) • 2024. február 29., csütörtök •
Időről időre mindannyiunknak szüksége van egy kis feltöltődésre, amikor egyedül a pihenésre és a relaxációra összpontosíthatunk, és csupán egyetlen dolgunk akad: ejtőzni a gyógyvizes medencében, vagy épp lazítani az infrakabinban.
Könnyed kikapcsolódás egy wellnessparadicsomban

A legjobb lehetőség a maximális kikapcsolódáshoz, ha ellátogatunk egy ötcsillagos szállodába, amely egy csodálatos wellnessparadicsomot rejt magában. A Lotus Therme Hotel & Spa***** kiváló helyszíne lehet egy tartalmas pihenésnek. Alábbi cikkünkben elmondjuk, hogy miért. 

Amikor egy picit megáll az idő

Ki ne vágyna arra, hogy teljes mértékben átadhassa magát a kényeztetésnek, legyen szó a wellnessélmények kipróbálásáról vagy épp egy könnyed masszázsról, amelynek segítségével újjászülethetünk testileg-lelkileg egyaránt. 

A Hévízen található exkluzív ötcsillagos szállodában lehetőségünk nyílik kipróbálni a finn szaunát, a gőzfürdőt, a Kneipp-medencét, de lazíthatunk gyógyvizes fürdőben, illetve relaxációs medencékben is. Ez csupán néhány példa, azonban még inkább belefeledkezhetünk a különleges élménybe, ugyanis igénybe vehetünk spakezeléseket is, például pezsgős-csokoládés krémpakolást vagy gyógynövényfürdőt.

Aktívan tehetünk egészségünk megőrzéséért

A rendszeres feltöltődés és kikapcsolódás segít kizökkenni a mindennapos hajtásból, ilyenkor ugyanis egy kicsit lelassíthatunk, rákoncentrálhatunk az adott pillanat, élmény megélésére, azaz kizárólag a pihenésre fókuszálhatunk. Még ha időszakosan is, de elfelejthetjük a nyomasztó problémáinkat, lecsendesíthetjük az elménket, ez pedig rengeteget segíthet a testi-lelki, de a mentális egészségmegőrzés szempontjából is.

Gyakran észre sem vesszük a figyelmeztető jeleket, először csupán dekoncentráltak vagyunk, fáradtabbak, később már alvászavarok is felléphetnek, a huzamosabb hajtós időszakok pedig jócskán próbára teszik egész szervezetünket. A legjobb módja a gondtalan kikapcsolódásnak egy pihentető wellnessélmény egy ötcsillagos szállodában, egy olyan idilli környezetben, ahol tényleg lehetőségünk nyílik egy kicsit újjászületni.

A hévízi gyógykúra elengedhetetlen elemei

A Lotus Therme szállodában visszaállíthatjuk a testi-lelki összhangot, méghozzá meditációs medencékben, jakuzzikban történő ellazulással, valamint gyógyvizes fürdőzés által. A balneoterápiás kezelések nem véletlenül olyan népszerűek, amelyek közül külön kiemelendő például az iszapkezelés, amely úgymond kötelező eleme a “gyógykúrának”. 

Használjuk ki a pihenés minden percét, és szenteljük annak a figyelmünket, hogy teljes mértékben megéljük az adott pillanatot. A kellemes fürdőzések, szaunázások alkalmával megtapasztalhatjuk, hogy mekkora ereje is van a feltöltődés ezen módjának, hiszen így testünk minden porcikája ellazulhat.

Látogasson el Ön is a felejthetetlen wellnessparadicsomba!
 

közösség

további frisss

lap tetejére